2777
2789

سلام بچه ها من دیگه چیزی ب زایمانم نمونده نهایت یک هفته دیگه 

اخرین باری ک دکتر معاینه میکنه و میفرسته برا زایمان هفته چندمه ؟؟ 

من الان توی ۳۹ هفتم حدودا ۳۸ هفته و ۶ روز 

این هفته سه شنبه وقت معاینه دارم میوفتم توی ۴۰ هفته ! هفته بعدم زایمانمه شنبه و یکشنبه .! میخام بدونم اگه این هفته رحمم بازنشده بود بازم تحریک میکنه و میگه صبر کن تا روز زایمان یا میگه طبیعی نمیتونی و میفرسته برای سز ؟؟؟ 

سلام منم اومدم بگم لطفا برای منم دعا کنید خانمهایی که نزدیک زایمانتونه 

خیلی محتاج دعا تونم 

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
سلام منم اومدم بگم لطفا برای منم دعا کنید خانمهایی که نزدیک زایمانتونه  خیلی محتاج دعا تونم&nb ...

حتمااا عزیزم ایشالله بارتونو سالم زمین بذارین شماهم برا ما دعا کنین ک استرس زایمان بیچارمون کرده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتمااا عزیزم ایشالله بارتونو سالم زمین بذارین شماهم برا ما دعا کنین ک استرس زایمان بیچارمون کرده&nbs ...

چشم عزیزم حتما 

من نمیدونم باردارم یامه ولی فردا میخوام برم ازمایش تورو خدا دعام کنید 

میشه تاپیک اخرمو بینی نظر بدی؟

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
چشم عزیزم حتما  من نمیدونم باردارم یامه ولی فردا میخوام برم ازمایش تورو خدا دعام کنید  م ...

انشالله ک بارداری استرس نداشته باش برا فندقت خوب نیست :-):-):-):-) مثبت شد بگو خوشحالمون کن