دیگه خسته میکنم هر چی درست میکنم بد میشه امروز شوهرم این چه غذاهایی درست میکنی واس همون نمیتونم بخورم اونقدر گریه کردم هر کاری میکنم نمیشه از خونه تمیز کردن و غذا پختن خسته شدم پنج ماهه اومدم خونه خودم
خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
منم تجربم صفره تو غذا پختن شوهرماینو نمیدونه هرچی درست میکنم فک پیکنه اشپز حرفه ایم .چون هرچی میخوام بپزم از نت درمیارم و مرحله ب مرحله اجرا میکنم
الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
من هم از نت درمیارم از مامانم تمام غذاها رو پرسیدم ولی اندازه رب و اینا رو نمیدونم
عزیزم رب و اول یه قاشق اضافه کن پنج دقیقه وایسا تا رنگ بده بعد اونوقت دیدی کمه باز کم کم اضافه کن.نمکم همینطور خی بریز و مزه کن منم همینکارو میکنم
الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
برا اشپزی باید واقعا وقت و حوصله بذاری و شرت و شلخته بخوای کار کنی افتضاح میشه