2777
2789
عنوان

🌹ختم سوره طه 🌹

4884 بازدید | 24 پست

بسم الله الرحمن الرحیم  

سلام به همگی،یکی از خواص سوره طه اسان شدن ازدواج منم تصمیم گرفتم به نیت اینکه خدا یه فرد باایمان سرراهم قراربده این سوره به مدت40روزبخونم .شمام اگه دوس دارین بیاین باهم دیگه شروع کنیم .هرچند نفرکه شدیم هرروز به نیت خودمون بخونیم و درکنارش برای بقیه هم دعاکنیم(اینطوری نباشه که هرروز به نیت یه نفربخونیم چون میترسم حق الناس بشه هرکی هرروز برای خودش میخونه.)

به امید خدا من میخوام از دوشنبه شروع کنم.

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فضیلت و خواص سوره طه
طه،بیستمین سوره قرآن است که مکی و 135 آیه دارد.
در فضیلت این سوره از پیامبر اکرم صلی الله و علیه و آله و سلم نقل شده: «به کسی که سوره طه را قرائت کند، در روز قیامت ثواب همه مهاجران و انصار اعطا می شود». (1)
همچنین از ایشان روایت شده که فرمودند: «خداوند تعالی دو هزار سال پیش از آفرینش حضرت آدم علیه السلام، سوره «یس و طه» را قرائت فرمود، هنگامی که فرشتگان الهی آن را شنیدند گفتند: خوشا به حال امتی که این سوره ها بر آنها نازل شده است و خوشا به حال کسانی که این سوره ها را درون خود جای داده اند و خوشا به حال کسانی که زبانشان به تلاوت ایت سوره ها مترنم است.(2)
از اسحق بن عمار روایت شده که حضرت صادق علیه السلام فرمودند: «خواندن سوره طه را ترک نکنید زیرا خداوند ان را دوست می دارد و هرکس آن را بخواند او را نیز دوست خواهد داشت و هر که بخواندن آن مداومت کند خداوند در روز قیامت نامه عملش را به دست راست او دهد و از کردار او در اسلام حساب سخت نکشد و آنقدر به او پاداش عطا فرماید تا خشنود گردد.»(3)

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
پی نوشت:
(1)مجمع البیان،ج7، ص5
بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤
نظرت چیه روزی سه بار تا ۷ روز بخونیم؟

اخه شاید یه روز برامون کارپیش بیاد نشه3بارخوند.

من چون خودم هم زمان ختم قران و سوره یس با زیارت عاشورا هم دارم سنگین میشه

درسته آخه من دارم روزی سه بار میخونم

اره یامیتونیم تا7روز روزی3باربخونیم

یا40روز روزی1بار

من به نظرم 40 روز برام راحت تر  

درسته آخه من دارم روزی سه بار میخونم

انشاالله حاجت روابشید.

منم هستم عزیزم میخونم

دوست عزیزم پس به این تاپیک سربزنید

میشه 40بارخوند که صرفا 40روز نشه؟

بله حتما میشه.

اینجا سختمه کاش تو تل بود۷

از دوشنبه شروع میکنیم هرروز می خونیم تا۴۰ روز اگه به این جا سرنزدینم اشکالی نداره.