2777
2789
عنوان

🌹ختم سوره طه 🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 4885 بازدید | 24 پست
سلام دوستان از امروز شروع کردید؟؟

سلام بله من امروز شروع کردم

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله همگی حاجت روابشید  

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤

ازش نتیجه دیدی؟من ۳۶ روزه که دارم میخونم

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت
ازش نتیجه دیدی؟من ۳۶ روزه که دارم میخونم

بعد از خوندن سوره طه چندتا خواستگار اومد موقعیتشونم خوب بود اما من مانع دیگه ای دارم که نشد.

بعد از خوندن سوره طه چندتا خواستگار اومد موقعیتشونم خوب بود اما من مانع دیگه ای دارم که نشد.

خوب میشه یه ختم خوب مطمعن بهم یاد بدی که با یه مرد با خدا وبا ایمان خوب ازدواج کنم؟ذکر یا ختم یا نماز آخه دوستم پیداست تو اطلاعاتت زیاده😘🌷

راستی چند بار چله سوره طه گرفتی؟

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت
خوب میشه یه ختم خوب مطمعن بهم یاد بدی که با یه مرد با خدا وبا ایمان خوب ازدواج کنم؟ذکر یا ختم یا نما ...

عزیزم به نظرم تو مرحله اول واجباتی که خدا گفته انجام بده نماز و روزه ترک گناه سعی کن نمازات اول وقت بخونی حقی به گردنته ادا کنی 

بعدش نماز جعفر طیار آیت الله بهجت توصیه کردن بخون

ختم صلوات برداری

زیارت عاشورا و امام حسین واسطه کنی

حدیث کسا 

دعای توسل

ختم قرآن هدیه به مادر امام زمان 

سلام. واسه منم دعا کنین. وسطای ختم ۴۱ روزه ی سوره ی طه هستم. و تو مدتی که گذشت یکبار به لحاظ روحی مرگ خودم رو دیدم و زندگی عیر قابل تحمل هست واسم. برای من دعا کنین تا خدا خودش هر کسی که خودش صلاح دونست رو زودتر سر راهم قرار بده. تا الان هر کی که بهش دل بستم رو خدا ازم گرفت. به بدترین شکل ممکن. دیگه نمیخوام به کسی دل ببندم. اینبار به خدا سپردم. تا کسی که خودش میخواد هر کی که خودش صلاح میدونه رو سر راهم قرار بده. واسم دعا کنین.