2777
2789

تیر نکشیدن طوری نیست عزیزم اون میگن اگه تهوع داری قطع بشه خوب نیست

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤

عزیزم اصلا ب این چیزا نیس من حتی حالت تهوع  درد معدم  درد سینه همه اینا دوهفته قطع شد   فک کنم از هفته ۶ تا هفته ۸  قطع شد لکه بینی هم داشتم   ب حدی ک مطمن بودم دور از جون اتفاق بدی افتاده اما رفتم سونو و خدارو شکر خوب بود همه چی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم يه روز کامل همه علائمم رفت از ترس نذر کردم برگرده که  فرداش دوباره شروع شد بعد پيش خودم گفتم اگه میدونستم نی نی سالمه کاش بدون علائم میبودم 

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
تیر نکشیدن طوری نیست عزیزم اون میگن اگه تهوع داری قطع بشه خوب نیست

صبح یکم تهوع داشتم پس مشکلی نیست؟اگه چیزی بشه خدایی نکرده لکه بینی یا دل درد پیش میاد؟

تمام زندگیم همسرم...❤
عزیزم اصلا ب این چیزا نیس من حتی حالت تهوع  درد معدم  درد سینه همه اینا دوهفته قطع شد &nbs ...

عزیزم من 21شهریور اخرین پریودم بود بنظرت الان چند هفتمه؟مثلا 5هفته 2روز میشه هفته 5 یا هفته 6

تمام زندگیم همسرم...❤
عزیزم من 21شهریور اخرین پریودم بود بنظرت الان چند هفتمه؟مثلا 5هفته 2روز میشه هفته 5 یا هفته 6

شما پنج هفته و دو روز هستید   یعنی  ۵ هفتتون تکمیل شده و الان دو روز  هست ک وارد شش هفته شدید   ب امید خدا ۱۹ آبان برو واسه صدای قلب 

شما پنج هفته و دو روز هستید   یعنی  ۵ هفتتون تکمیل شده و الان دو روز  هست ک وارد شش ه ...

ممنونم گلم.یکشنبه نوبت سونوی واژینال دارم واسه دیدن ساک و جنین.نشون میده دیگه؟

تمام زندگیم همسرم...❤
صبح یکم تهوع داشتم پس مشکلی نیست؟اگه چیزی بشه خدایی نکرده لکه بینی یا دل درد پیش میاد؟

نه عزیزم مشکلی نداری.هنوز خیلی زوده برا تمام علایمت.راستی سونو رو هم بزار هفته ۸ برو الان خیلی زوده چیزی نشون نمیده.تا جایی هم ک میتونی سنو شکمی برو واژینال خوب نیست.مگر اینکه مورد اضطراری داشته باشی

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
نه عزیزم مشکلی نداری.هنوز خیلی زوده برا تمام علایمت.راستی سونو رو هم بزار هفته ۸ برو الان خیلی زوده ...

دکترم بهم گفت.من تا اون موقع دق میکنم.روز 26 پریود از دادم بتام 200به بالا بود دکترم تعجب کرد لقاح چقدر زود تشکیل شده.موعد پریودم همون روز بود.حالا نگرانم میگم پوچ یا خارج از رحم نباشه.دارم دیوونه میشم برم ببینم چی میگه.به نظرتون خیلی عجیبه ک بتام 200به بالا بود؟

تمام زندگیم همسرم...❤
ممنونم گلم.یکشنبه نوبت سونوی واژینال دارم واسه دیدن ساک و جنین.نشون میده دیگه؟

بازم از تجربه خودم بت میگم سونو واژینال نرو   صبر کن تا ۸ هفتگی  و سونو شکمی انجام بده 

2790
2778
2791
2779
2792