سه ماهه منو ول کرده پدر سگ خودش بچع دار نمیشد با میکرو باردار شدم الان میگه من بچه نمیخواستم این بچه ک از راه عشق بازی نیومده نه خودت مهمی نه بچه . سه ماهه نفقمو نداده منم اجرا گذاشتم از اول زندگیم پنجتا سکه از 114تا سکم اجرا گذاشتم درخواست الزام به تهیه مسکن مناسب دادم دیروزم شکایت کیفریش کردم همون دیشب زنگ خانوادش جلوم زدن گفتن پنج روز وقت داره بیاد کلانتری اگر نیاد جلبش میکنن؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بارداري پر اضطراب براي جنين پسر خيلي بد هست وقتي نوجوان بشه اثرش رو ميبيني بايد مراقب خودت مي بودي! ...
فکر میکنی دست رو دست گذاشتن بیشتر ادمو عصبی میکنه برا من که اینطوره الان داره عصبانیتم خالی میشه وقتی اون اذیت میشه هی مجبوره از شهرستان بیادو بره دلم خنک میشه
خب هر جا رو ك ميشه ب اينده موكول كرد كوتاه بيا فعلا
میترسم خودش کاری بکنه من مجبورشم برم شهرستان . الان پروندش شهر خودمه خودش باید بیاد مادرش دیروز میگف پسر من مرخصی نداره نمیتونه بیاد سروانه گف مشکل من نیس منم الان لطف کردم نهایتن پنج روز میتونم صبر کنم نیومد میفرستیم داذسرا
من کلی عکسای بد از زمان مجردیش داشتم با ی مشت هرزه همونارو بردم کلانتری همه مامورا دیدن خیلی بدشون ا ...
ببخشید چرا با همچین آدمی ازدواج کردی که میدونستی با دخترای هرزه ست؟
👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻 خدایا شکرت🤲❤ خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪ میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙
دیگه کاش و افسوس خوردن فایده نداره خواهره گلم، کاری رو انجام بده که عقلت میگه درسته، با قلب و دلت پیش نرو، هرکاری هم خواستی انجام بدی حتما ب عواقبش و آیندشم خوب فککن ک بعدا پشیمون نشی
لطفا برای مامان شدنم دعا کنید🙏😔 ایشالا ایندفه برای زایمان بچم برم بیمارستان😭
دیگه کاش و افسوس خوردن فایده نداره خواهره گلم، کاری رو انجام بده که عقلت میگه درسته، با قلب و دلت پی ...
خستم از کاراش من تو این سه ماه یبار تلفنی باهاش صحبت کردم دیگه گوشی خاموش کرد همش میخواذ با مادرش ارتباط برقرار کنم مادری ک تو هی یکی از برنامه های ما نبوده منم دارم با دادگاه جلو میرم
من بعد ازدواج عکسارو دیدم تو کامپیوترش چکار میکردم وقتی مال گذشتش بود کاش همون موقع میزاشتم میرفتم😢
آهان پس تقصیر شما نیست فکر کردم میدونستی و ازدواج کردی
👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻 خدایا شکرت🤲❤ خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪ میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙
واقعا نمیتونم دلداریت بدم چون خودم تو این شرایط نیستم ولی میدونم اگه تو شرایط تو بودم سکته میکردم دق میکردم