2777
2789
عنوان

گندزدم کمک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 35 پست
تازه سبزی ریختم تو اب پیازداغ اینانکردم هنو

من پیاز داغ میکنم بعدش حبوباتمو میریزم بعد ک پخت کامل سبزی میریزم یربع بعد رشته و سیرداغ و نعنا داغ و کشک دو سه تا قاشق...

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

اشکالی نداره له میشه لعاب میده به اشت رنگ اشتم بهترمیشه بذار باشعله کم 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پیاز داغ میکنم بعدش حبوباتمو میریزم بعد ک پخت کامل سبزی میریزم یربع بعد رشته و سیرداغ و نعنا داغ ...

وای اینجا گفتن دوساعت باید سبزی بپذه من ب اینجا اعتماد کردن😢😢😢

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
اشکالی نداره له میشه لعاب میده به اشت رنگ اشتم بهترمیشه بذار باشعله کم 

سبزی چقدباید بپزه کلی اب توش ریختم کفتن باید زیاد بپزه ای خدا خراب کردم؟زیاد بپزه خداب میشه؟

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
خراب میشه زیاد بپزه ؟

خراب ک نمیشه عزیزم ولی همه چی له میشه اگه نپخته بودی باز ی چیزی  اما حبوباتتو ک پختی دوساعت بریزی تو قابلمه فک نمیکنم تهش معلوم شه لوبیا کدومه نخود وعدس کدوم😂😂

خراب ک نمیشه عزیزم ولی همه چی له میشه اگه نپخته بودی باز ی چیزی  اما حبوباتتو ک پختی دوساعت بری ...

الان چ کنم اب زیاد ریختم توش

خراب ک نمیشه عزیزم ولی همه چی له میشه اگه نپخته بودی باز ی چیزی  اما حبوباتتو ک پختی دوساعت بری ...

دعا کن خراب نشه باباهرکی ی چیز میگ من مارسم همچین اشی نداریم مامانم نمیپزه تا ازش میپرسیدم اینترنت ی چی کفت اینجا ی چیز فقط خداکنه خراب نشه همین

دعا کن خراب نشه باباهرکی ی چیز میگ من مارسم همچین اشی نداریم مامانم نمیپزه تا ازش میپرسیدم اینترنت ی ...

خراب ک نمیشه عزیزم فقط ظاهرش یخورده شاید فرق کنه والا خوشمزه میشه نگا کن ببین اگه سبزی هات پخته در قابلمه رو نزار و شعله گازو هم زیاد کن  و مرتب هم بزن ک تهشو نگیره ی ده دیقه ی ربع  بزار خوب جوش بیان مواظب باش ک تهش ته دیگ نشه ها مرتب هم باکفگیر شبیه ب چنگال هم بزن ابش کمتر ک شد زیرشو کم کن ی حتی خاموش کن

نخود لوبیاتم ریختی؟

ن خداروشکر نریختم سبزیمو براش پیازداغ کردم ریختم زیرشم زیاد کردم عدس جدیدم میخوام بریزم ی رب اخر نخود لوبیا و رشته بریزم و یکم کشک