2777
2789
عنوان

درد زیرشکم

170 بازدید | 12 پست

سلام خانوما من الان ۷روزه از پریودیم میگذره..باکاندومم جلوگیری داشتم همیشه ولی ۳روزه زیردلم سمت چپ درددارم..بنظرتون میتونه دردپریودی باشه یاکیست یابارداری؟؟میشه کمکم کنید خیلی استرس دارم.

شاید عفونت داری

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

تو رابطه درد داره؟

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

10روز دیگ میشه ۱ماه ک پریودنشدم....دیشبم یکم دردپریودی میومدسراغم زیردلم سمت چپمم هس همش...نمیدونم چمه..بم میگن بارداری...بی بی هم ی هفته پیش بیشترگمونم.. زدم منفی بود حالاسرماه میرم سونو..خیلی میترسم..اخه مگ میشه باکاندوم حامله شددد🤔🤔

معصوم شما این سری علائم داشتید تاحالا...نگران تر شدم ایطور گفتید 😣😣

اصلا نگران نباش،  ولی حتماً برو یه آزمایش و سونو بده،  من چون خودم هم کم کاری تیروئید دارم و هم اینکه کیست داشتم کخ پاره شد و اورژانسی عمل کردم،  دیگه خیلی مواظب خودم هستم  تا یه روز تاخیر دارم سریع آزمایش و سونو میدم،  که هر مشکلی باشه رفع بشه

خدا جون ممنونم بابت هدیه ای که بهم دادی،  کمکم کن که درست تربیتش کنم
وقتی کیستت پاره شد چطور علائمی داشتی؟؟کجاهات دردداشت؟؟یکم توضیح میدی برام...

اون سمتی که کیست پاره شده بود تیر میکشید،  یه وقتایی ایتقدر درد داشتم که نفس کشیدن هم برام سخت بود،  حالت تهوع شدید داشتم،  دلمم درد میکرد،  دکترای احمق شهرمون فکر میکردن مسموم شدم،  دو روز همینجوری درد کشیدم و اینقدر دکتر رفتم تا یکی معاینه کرد،  دراز کشیدم،  دستش رو گذاشت رو دلم و یکبار برداشت،  جیغ کشیدم انگاری چاقو زد توی دلم،  دیگه گفت این هر اتفاقی براش افتاده یک مایعی توی بدنش راه افتاده،  یا خونریزی داخلی داره،  یا معده یا روده هاش پاره شدن،  اورژانسی سونوگرافی و عمل شدم،  که بعد از سونو فهمیدن کیست پاره شده

خدا جون ممنونم بابت هدیه ای که بهم دادی،  کمکم کن که درست تربیتش کنم