2777
2789

منم دارم

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی ربطی نداره به بارداری؟

والا منبارداری دومه . فکر نمسکنم استخون درد ربط داشته باشه .

فقط بدن تو بارداری خیلی قلنج میکنه .خیلی من خیلی سره بچه اولم اینجوری بودم .

ولی استخون درد ولسه سرماس

والا منبارداری دومه . فکر نمسکنم استخون درد ربط داشته باشه . فقط بدن تو بارداری خیلی قلنج میکنه .خی ...

آره شاید سرما خوردم چون خیلی بی حالم بی جون شدم 

خودشناسی DNA plus
چند هفته ای؟

19

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
باید استراحت کنی به خودت فشار نیار

الانم ک اومدم😑مادرشوهرم میگه ماها همه میایم خونتون ولیمه به شوهرم میگفت 😑تازه دیشب رسیدم خونه افتضاحه اب قطعه یعنی پمپ مشکل داره کلی لباس نشستس خونه طی و جارو گردگیری میخواد خودمم خستم😐هنوز دوش نگرفتم...

در این حد فهمشون بالاس 25نفرن...

😑😐

چون بچم دختره اذیتم میکنن فقط😥من خودم دختر میخواستما اینا فقط پسرو آدم حساب میارن

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏