2777
2789
الان هر کی از استارتر تعریف کنه انگار داره ب من فحش میده😒😒😒😒

توعکس دوس دخترقبلی شوهرتو ازکجادیدی😮

هم سایتی عزیز من تحت هیچ شرایطی از اعتقادم عقایدم نظرم برنمیگردم؛پس لطفا اگه نظرم مخالف شمابود من و ریپ نکن🖒توضیح بیجا=اتلاف وقت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نکنه همونه؟؟😂😂

ازش بپرسین اسم واقعیش چیه؟؟؟😒😒

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢

منم خیلی اوقات همچین فکرایی میزنه به سرم.خیلی اوقات خوشم نمیاد تو اینه رو نگاه کنم یا عکسامو...ولی رو خودمو اعتماد بنفس م کار میکنم...مقاله میخونم در موردش.ورزش میکنم.میرقصم.کتاب میخونم...هر چی که حالمو خوب کنه 

هیییییییچ انسانی زشت نیست.این افکار زشت مائه که فک میکنیم کسی زشته 😊❤

منم_عکس_بدم#  

استغفرالله#

شدیم_مثل_پسر_دبیرستانیا#  

عکس_بده#  

چی_تنته#  

‍ 

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

بچه ها تاپیک اخرم ص اول عکسمو گزارش میزنید. مرسی

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
توعکس دوس دخترقبلی شوهرتو ازکجادیدی😮

خود نکبتشم دیدم 😒

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢
خود نکبتشم دیدم 😒

😤😤😤😤😒چجوری فهمیدی اون کیه شوهرت گفت؟

هم سایتی عزیز من تحت هیچ شرایطی از اعتقادم عقایدم نظرم برنمیگردم؛پس لطفا اگه نظرم مخالف شمابود من و ریپ نکن🖒توضیح بیجا=اتلاف وقت
خخخخ بخدا من نبودم.

الکی نمیگی؟ 

اسم واقعیت خاطرس؟؟؟😩😩😩