2777
2789
تو دیگ هییچچچییییی نگوووو

چرا😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دایورت بودم رو تخمات 😒😒😒😒😒

بيتربيت من از اونا ندارم ديوث😐😐😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دازی خودم تو شلوارت دیدم

اوندفه كه اومدي طوطي معتادمو ببيني؟؟

ن دلفین سخنگو بود😂

عههه

پس طوطي معتادمو به كي نشون دادم!!😕

بین بچه ها بگرد,بپرس من فقط,ی بار دلفین دیدم ک.هنوز از دیدنش خوشحالم اینارو ول کن  نمیشه ی ...

تل ندارم فاطي 

توو سايت هم نبوودي ديه

چندوقت پيش با آفتابگردون حرف زدم گفتم فاطو و مليكا هيشكدوم سايت نيستن شايد با كاربري ديگه اومدم

علیزاده 😂😂😂😂

لعنتیا اینو درست بخونین😒😒😒

آزالیا

تکرار کن😅😅😅

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
نمیدونمچی میکنه😆

میرم میدم😐😐😐نه دیشب هم شب جمعه بود😒گفتم از فیض محروم نشم😂

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت