2777
2789
عنوان

ولخرجی😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 63 پست
باشه حتما عشق خریده شهرستانه اومده بودتهران هرروز توبازار بودیم شوهرم هنگ کرده بودچقد میهره میگفت خد ...

عزیز دلممممم ای جان 

من خودم اعتقاد دارم دنیا دو روزه باید خوش بود اما اطرافیان کلافم کردند

بعد تو پیر که نه من متلاشی شده ام💔❣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من برعکس شما ...دلم لک زده که یک مانتو و شلوار نو بخرم ...پول هم دارم اما میگم تو این گرونی وحش ...

آخی عزیزم 

تو مادر همون بچه ای هستی که از آیندش حرف می زنی!

دوس نداری یه مادر خوشتیپ باشی که این همه به فکر آینده دور فرزندت هستی؟

عزیزم بعضی خانوم ها بیش از اندازه خودشون رو فدای زندگیشون می کنن

آخه به کجا چنین شتابان؟؟؟؟؟؟

منی که از یک ساعت بعد بی اطلاعم چرا از لحظه لذت نبرم؟

مادر من هم همه عشق و جوونیش رو فدای بچه هاش کرد اما حالا باید نگاش‌کنی هر کدوم از بچه هاش رفتن یه سمتی اما مادرم مونده با چهره ای شکسته و پیر.

آخی عزیزم  تو مادر همون بچه ای هستی که از آیندش حرف می زنی! دوس نداری یه مادر خوشتیپ باشی که ...

اره والا راست میگی

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍
آخی عزیزم  تو مادر همون بچه ای هستی که از آیندش حرف می زنی! دوس نداری یه مادر خوشتیپ باشی که ...

معمولا خوش تیپ هم هستم اما مانتو هام رو خوب نگه می دارم که تند و تند نخرم ...یعنی نهایتا سالی یک مانتو اگر بخرم ...دخترم ده ساله است اون روز رفتم بازار..قیمت چینی و لوازم برقی که دیدم کله ام سوت کشید ...اگه خواست مثلا هشت سال بعد ازدواج کنه چی ؟ از کجا بیاریم ؟ آیا می شه همه اش قرص کرد و وام گرفت ؟ ایا می شه جهاز نداد؟ 😖😖

معمولا خوش تیپ هم هستم اما مانتو هام رو خوب نگه می دارم که تند و تند نخرم ...یعنی نهایتا سالی یک مان ...

عزیز دلم اگر بخوای از همین الان توفکرش باشی که پیر می شی 

اول از اینکه از من به تو نصیحت دخترت رو زود عروسش نکن به خدا گناه داره اجازه بده درسشو بخونه به جایی برسه مگه من و امثال من زود ازدواج کردن چی نصیبشون شد؟

مادر ای قدیم به دختراشون فقط خونه داری یاد می دادن 

اما الان نسل ها فرق کرده مادرها هم آگاه شدن 

یه قرمه سبزی خوشمزه خوشبختی نمی یاره دخترها باید به تکامل عقلی کامل رسیده باشن سیاست های همسرداری بلد باشند از نیازهای کلامی و غیره ی همسر با خبر باشند و کاملا بشند یک دختر آگاه، با شعور و با وقار

عزیزم اما اگر فردا روزی زد و زود ازدواج کرد به نظرم خیلی توی انتخاب جهیزیه سخت نگیر خیلی چیزهای اضافی به درد نمی خورن مادر من آنقدر حساسیت به خرج داد که هنوز سی درصداز جهیزیمو حتی از کارتونشم در نیاوردم 

گلم همه چی اصولیش خوبه.

ایشالا عاقبت دخترت به خیر باشه.

عزیز دلم اگر بخوای از همین الان توفکرش باشی که پیر می شی  اول از اینکه از من به تو نصیحت دخترت ...

قربونت مهربان ...اصلا قصد ندارم زود شوهرش بدم ...حتما نظر خودش برام مهمه...اما خب تا چشم به هم زدم شد ده ساله...تا چشم به هم بزنم میشه بیست ساله ...گاهی اوقات خیلی نگران میشم و فکر ش رو می کنم ...نمی دونم والله شاید اشتباه می کنم...کاش می تونستم بگم خدا بزرگه و فکر نکنم ...😖😖

قربونت مهربان ...اصلا قصد ندارم زود شوهرش بدم ...حتما نظر خودش برام مهمه...اما خب تا چشم به هم زدم ش ...

عزیز دلم خدا بیشتر از تو صلاح دخترخانومتو می خواهد اجازه بده خدا خودش تصمیم بگیره 

نزن این حرفو

خدا انقدر بزرگ که فقط کافیه ازش بخای انقدر خوبه که اگه بدونه صلاحت نیست بهت نمیدتش 

تو فقط دعا کن و ایمان داشته باش 

خدا منتظر دعاهای تو نیست منتظر اصرار تو نیست 

خدا فقط به توکل و امیدی که بهش داری نگاه می کنه.

عزیز دلم اگر بخوای از همین الان توفکرش باشی که پیر می شی  اول از اینکه از من به تو نصیحت دخترت ...

وای ی کوچولو منو نصیحت کن من الان شوهرم خ پول نداره اصلا دلم نمیاد خرج کنم خ بده زنای اطرافمو ک میبینم میگم چرا من اینجوریم فقط واسه مهمون خوب پول میدم و کم نمیزارم ولی واسه بقیه چیزا خ خسیسم 😣😣😣😣

وای چ حس خوبب دارید من همش حرص میخورم میگم اگر بگیرم الان شوهرم از کجا بیاره چکار کنم و فلان خواهشااااا نصیحتم کنید 

دقیقا مثل مامان من بخدا شاید دو سالی یه بار برای خودش لباس میخرید اینم شاید مثلا یه شلوار یا یه مانتو که تا سه سال میپوشیدش بخدا جدی همه ی فکرش ما بودیم الانم ک ۴۵ سالشه ببینیش فک میکنی پنجاه سالشه الهی بمیرم براش از این دنیای لعنتی هیچ خیر ی ندید لعنت ب این دنیااااا😶😶😥

پس من تنها نیستم به خواهرت سلام برسون بگو سحر گفت میای باهم بریم خریددددد 😂😂😂😂😂😂😂

خخخخ

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
عزیز دلم خدا بیشتر از تو صلاح دخترخانومتو می خواهد اجازه بده خدا خودش تصمیم بگیره  نزن این حرف ...

پس یعنی میگی برم برای عید دل به دریا بزنم و یک مانتو. شلوار بخرم ...ووووووووي یک کفش هم بخرم پس با یه روسری ؟ 

وای ی کوچولو منو نصیحت کن من الان شوهرم خ پول نداره اصلا دلم نمیاد خرج کنم خ بده زنای اطرافمو ک میبی ...

عزیزم از قدیم گفتن اگه خرج نکنی یکی دیگه میاد دولتی شوهرتو خرج می کنه 

اگه به خودت نرسی یکی دیگه می یاد این کارو میکنه

درسته یه قرون پس انداز ندارم اما همیشه و همه جا شوهرم میگه خانومم یه خوشتیپ به تمام معناست