2777
2789
عنوان

به من چه 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 31 پست
تو چرا 

امشب بعد کلی وقت رفتم خونش بعد سر حرف دوران کودکی شد منم عکس یک سالگیم رو نشون دادم. بدو بدو رفت عکس دخترش رو اورد گفت تو زشت بودی نگا دختر من بچه که بود چقدر قشنگ بوده. دلم خیلی شکست. دخترش هم نشسته بود . میتونستم جواب بدم ولی گفتم چرا دل دخترش رو بشکونم اون چیزی نگفته. وگرنه میگفتم مهم الانه که کی قشنگتر شده نه بچگی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تو رو هم میبرد شام میخوردین بعد شام یه فرصتی پیدا میشد دردودل کنن دیگه، ولی اگه اولین باره اشکال ...

اره فوت شده اولین بار نیست همیشه با هم میرن یا باهم دردول میکنن بچه اخریه شوهرم

عشق آمد که مرا با تو هم اندازه کند ❤️
امشب بعد کلی وقت رفتم خونش بعد سر حرف دوران کودکی شد منم عکس یک سالگیم رو نشون دادم. بدو بدو رفت عکس ...

وای چه رفتار بچگانه ای! خوب کردی دل خواهرشوهرتو نشکوندی،ولی ناراحتیتو یه جوری با رفتارت بهش نشون میدادی

خدایا هزار بار شکرت
امشب بعد کلی وقت رفتم خونش بعد سر حرف دوران کودکی شد منم عکس یک سالگیم رو نشون دادم. بدو بدو رفت عکس ...

وای دقیقا همش بچمو با بچه هاش مقایسه میکنه 

مامانم و دختر بزرگش همسنن میگه مامانت جای مامان دخترمه نگو همسنن 🤔

وای چه رفتار بچگانه ای! خوب کردی دل خواهرشوهرتو نشکوندی،ولی ناراحتیتو یه جوری با رفتارت بهش نشون مید ...

چکار کنم؟ الان خیلی ناراحتم شوهرم هی دلیل ناراحتیم رو میپرسه ولی نمیخوام بهش بگم تا اونم ناراحت بشه

چکار کنم؟ الان خیلی ناراحتم شوهرم هی دلیل ناراحتیم رو میپرسه ولی نمیخوام بهش بگم تا اونم ناراحت بشه

منم همینطور دو ساعت منتظرش بودم تا بیاد دنبالم وقتی اومد مو ب مو برام تعریف کرد که مثلن بهتر بشم هی بوسم کرد و حرف زد ولی ناراحت بودم 

خدایا تقصیر من چیه که باید با شوهرم سرد باشم الانم گرفت خوابید منم دلدردو بهونه کردم همچنان سردم 

اره فوت شده اولین بار نیست همیشه با هم میرن یا باهم دردول میکنن بچه اخریه شوهرم

عزیزم دردودل که اشکال نداره مادرشه ولی اینکه تنهایی میرن تفریح و شام و اینا منم بودم ناراحت میشدم حداقل به همسرت بگو وقتایی بره که تو هم برای خودت یه برنامه ای داری، مثلا با دوستات برو بیرون، یا هر تفریح دیگه، نه وقتی که قراره خودتون برید گردش و تفریح

خدایا هزار بار شکرت
شوهر من بدون من هیچ جا نمیره محل کارش یه کوچه با مامانش فاصله داره هرچی میگه بیا میگه من تنها نمیا ...

مادر شوهر من دقیقا همین حرفو میزنه. شوهر منم بدون من اونجا نمیره، بعد یه سری دلخوریا که مقصر خانوادش بودن رابطه رو کم کرده و الان خانوادش دارن میسوزن و هرجور که میتونن به من تیکه میندازن و دلم رو میشکونن البته منم جواب میدم

عزیزم دردودل که اشکال نداره مادرشه ولی اینکه تنهایی میرن تفریح و شام و اینا منم بودم ناراحت میشدم حد ...

نمیذاره با دوستام برم روزا گاهی میرم خونشون ولی بیرون اصلا نمیذاره 

جدیدا انگار براش مهم نیستن بهم قول میده با دوستاش یا خونوادش میره 😟

مادر شوهر من دقیقا همین حرفو میزنه. شوهر منم بدون من اونجا نمیره، بعد یه سری دلخوریا که مقصر خانوادش ...

خیلی بده اینطوری

همش مارو با بقیه مقایسه میکنه

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷

اگه باهاش صحبت کردی و نتیجه نداده به نظرم یکی دوبار خودت همین کارو انجام بده، مثلا قرار بیرون رفتن و شام بذار باهاش بعدش بگو باید برم خونه مامانم یا هر بهونه دیگه ای. شاید اینجوری جواب بگیری. بعدم اگه نمیذاره شما با دوستات بری بیرون خودشم نباید بره

خدایا هزار بار شکرت