بچه ها من پدر عزیزمو خرداد ۹۶از دست دادم خانواده ی شوهرم دیر به دیر دور هم جمع میشن عید ۹۷مادر شوهرم همه رو دعوت کرد منم برا این که عید اولی بود که بابام نبود پیش ما خیلی حالم گرفته بود ولی برا این که نگن قیافه گرفته و فکر نکنن میخوان دورهمیشونو خراب کنم سعی کردم زیاد تو هم نباشم و حتی با دختر خواهر شوهرم جناغ هم شکستم البته پولی نه فقط برا خنده.از اون روز خیلیییی ناراحتم از دست خودم و همه ش میگم چرا احترام بابای عزیزمو نگه نداشتم و اون شب خودمو خوشحال نشون دادم در حالیکه خیلی به هم ریخته بودم اصلا جوری شده هر وقت یاد این موضوع میفتم اعصابم به هم میریزه و قاطی میکنم به نظر شما کارم خیلی بد بوده ؟
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
عزیزم مهم دلته تو نخواستی بقیه رو ناراحت کنی ولی درواقع دلت عزادار بوده عذاب وجدان نداشته باش مطمئنا بابات میدونه و میفهمه که تو قلبا حالت خوب نبوده حالا صرفا که نباید گریه میکردی😊
اگه خيلي عذاب وجدان داري فكرت مشغول هست عوضش بيشتر برو سر مزارش من فكر ميكنم چون مهموني خانواده ...
واقعیت همینه.چون الان که بهش فکر میکنم میبینم بیشتر به خاطر این که پیش اونا اینطوری شد اعصابم خرده.و گرنه به قول شما پیش دوستام یا خونواده ی خودم بارها شاد بودم بعد از جریان پدرم.ولی به هر حال عید بسیار بدی داشتم و تنها جایی که ناراحتیمو نشون ندادم اونجا بود
نه عزیزم فک نکن هر چی فک کنی بد تره منم چند سال پیش پدربزرگم به رحمت خدا رفت و من تا دو سال عذاب وجدان داشتم که چرا زیاد دعا نکردم ☹بعد دیدم چه میکردم چه نه قسمتش همین بوده پس خیلی فک نکنی بهتره😊و در ضمن عزیزم تسلیت میگم امیدوارم روحشون شاد باشه😘