حدیث۶۴ مدیر عضویت: 1396/12/16 تعداد پست: 1809 عنوان دوست خیالی | مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 23 پست دخترم ۳سال ونیمه یه دوست خیالی داره ب اسم امیرحسین که ماکسی روبااین اسم اصلاتوفامیل واشنانداریم که بگم شنیده این اسم روبعددائم توخونع باهاش حرف میزنه بیرون میریم میگه درونبندامیرحسینم بیادیابیرون تندراه میریم میگه وایساتندنروامیرحسین جاموند😲 1397/07/26 | 22:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حدیث۶۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/16 تعداد پست: 1809 ببرش پیش روانشناس دوست خیالی داره.. با بچه های دیگه ارتباط میگیره؟ بله خیلی اجتماعیه وسریع باهمه دوست میشه
elora عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 462 اگه نخندین منم از همون بچگی یه دویته خیالی دارم که اسمش فرشتس.وقتی خونه تنهام باهاش حرف میزنم..خیلی ... الانم باهاش دوستی ؟ میشه برای شفای بابام یه صلوات بفرستی 😟
maralkhanoomi عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 8732 الانم باهاش دوستی ؟ بعله از همون بچگی تا الان هم باهاش دوستم.یه جورایی بهش عادت کردم.و باید باشه.یعنی دیوونم نه تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
دهه_شصتی عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 3693 اگه نخندین منم از همون بچگی یه دویته خیالی دارم که اسمش فرشتس.وقتی خونه تنهام باهاش حرف میزنم..خیلی ... فرشته بزرگ هم شدن یا همون در بچگی موندن؟ دایی خستس!
maralkhanoomi عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 8732 فرشته بزرگ هم شدن یا همون در بچگی موندن؟ نه اونم همسنه من شده.ولی از من عاقل تره.خیلی وقتا بهم اعتماد به نفس میده..خخخخخخ😂 تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
elora عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 462 بعله از همون بچگی تا الان هم باهاش دوستم.یه جورایی بهش عادت کردم.و باید باشه.یعنی دیوونم نه الهههی بگردم دور از جونت چرا دیونه خوبیش اینه بهت اعتماد بنفس میده باهاش مشورت میکنی باحاله 😊 میشه برای شفای بابام یه صلوات بفرستی 😟
بانوی_پایئزی عضویت: 1396/06/15 تعداد پست: 306 عزیزم طبیعی برادرزاده منم اینجوری بود مثلا ب مامانش میگفت درو نبند دوستم بیرون مونده یا مامانش خواهرش رو حامله بود همش میگفت ضحی اینجاست ماداریم بازی میکنیم
برگاموت عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 2425 محراب قاسم خانی یه پست توی اینستا داشت در مورد دوست خیالی نویان پسرش. هم پستش و هم صحبت های بقیه جالب بود. به هر حال خودش میره ظاهرا یه روزی... ترنج