2777
2789
عنوان

درد سينه

90 بازدید | 13 پست

دوستاى خوبم لطفا راهنماييم كنيد حدود يك سال شايدم بيشتر ميشه كه سينه و زير بغل سمت چپم درد ميكنه البته خيلى  زياد نيست دردش. مثلا يه ماه هست ٢ هفته نيست. تازگى ها خوب شده بود ولى الان ٢ روزه برگشته احساس ميكنم سنگين شده و دردش بيشتره. ولى ديگه زير بغلم درد نميكنه. حوصله مامو گرافى هم ندارم. به نظرتون دليلش چى ميتونه باشه؟!

یه ساله درد میکنه تو دکتر نرفتی هیوای من چه بی خیال، من مجرد بودم یه بارم سینم درد گرفت هممون مردیم و زنده شدیم سینم کیست داشت مامان و بابام تا چند شب نماز میخوندن گریه میکردن 

خدایا منو به خواستم برسون خواهش میکنم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سعی کن چای و شکلات و کلا چیزای کافیین دار نخور منم اینجوری بودم سینم درد میکرد رفتم دکتر سونو کرد فق ...

واى عشق قهوه و شكلاتم چه سخت 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

یه ساله درد میکنه تو دکتر نرفتی هیوای من چه بی خیال، من مجرد بودم یه بارم سینم درد گرفت هممون مردیم ...

اره اخه دردش اونقدر زياد نيست همش فكر ميكنم شايد عصبيه شايد تلقينه... نميدونم 😞😞😞