2821
2789
عنوان

عشق پوچ...

371 بازدید | 32 پست

لطفا نگید بچکون بچلون...😒سعی میکنم تند تایپ کنم و خلاصه...😒و سانسور..چون نمیخوام بترکم😐

سال سوم راهنمایی بودم ک..تو کوچه ی مدرسمون چن تا سوپری بود..رفتم خوراکی گرفتم و بادوستام واستاده بودم جلوی سوپری.با موتور رد شد..یه بار دو بار سه بارو.....یکی از دوستام گفت ببینین بخاطر من میادا...چ خوشکلم هس..بلا خره رفتیم سرکلاس..ومن مثل همیشه بیخیال بودم چون چشم و گوشم بسته بود..موقع برگشت ب خونه توخیابون واستاده بود..من ودوستام مسیرمون یکی بود سوار ماشین ک شدیم با موتور افتاد دنبالمون.بازدوستم فک کرد بخاطر اونه...ولی وقتی دوستم پیاده شد اون بر نگشت .تا خیابون ما دنبالمون اومد.

اونموقع خیلی ترسیده بودم.شایدم خجالت بود ن ترس.از فرداش هر روز از دور میدیدمش هرروزم پشت سرمون با موتور میومد..کچل بود و ی کلاه سرش میزاشت.بعد یه هفته اومد جلو تو یه برگه کوچیک شمارش نوشته بود .گرفت طرفم خجالت کشیدم برم جلو..ولی دوستم باحرص شماررو ازش گرفت و داد ب من ..اون رفت و دوستم بهم گفت اگه ی روزم توعمرم مونده باشه میونه تو واون بهم میریزم حتی اگ زنش باشی..😑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من نخوندم سرگیجه دارم😕

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

چه اعتماد به نفسی کچل موتوری😅😅😅

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

بخاطر یه کچل چه حرصی میزده دوستت ها 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

من نخوندم سرگیجه دارم😕

منم سرم گیجه خاهر 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

منم سرم گیجه خاهر 

خوندم😂

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
خوندم😂

😂😁