2777
2789
عنوان

ترس کودک

230 بازدید | 35 پست

بچه ها پسرم سه سال و سه ماهش ولی خیلی وابسته است . دیگه خسته شدم خیلی میترسه . اصلا تو مهمونی از کنار من جدا نمیشه . یا حتی یه دستشویی میرم از ترس خودشو خیس میکنه . چه رفتاری کنم با این ترسش ؟

بی محلی کنم بهتره ؟

واقعا نگرانم . کسی تجربه ای شبیه من داره ؟

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببرش دكتر

من تو بچگي اتفاقي افتاد برام ك ميترسيدم

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

بعضی موقع ها بی دلیل یه چیز و بونه میکنه و یه ساعت جییییییغغ میزنه وحشتناک . والا موندم توش اصلا هم به هیچ صراطی مستقیم نمیشه دیشب پا شدم اخر اسفند دود کردم یه دفعه ساکت شد نمیدونم والا .

ببرش دكتر من تو بچگي اتفاقي افتاد برام ك ميترسيدم

باباش همکاری نمیکنه میگه دکتر نمیخواد بچه اس . صبح تا شب تو خونه تنهاس با خودت وابسته شده بزرگ بشه خوب میشه 😭

باباش همکاری نمیکنه میگه دکتر نمیخواد بچه اس . صبح تا شب تو خونه تنهاس با خودت وابسته شده بزرگ بشه خ ...

ن عزيزم چكار پدرش داريد اخه

تماس بگيريد روانشناس يا مشاوره وقت بگير خودت ببر

پدرها كلا ليخيال هستن

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭
تنبیهش کن ولی بدنی نه

اخه چکار کنم والا انقد که من هرچی میخواد کوتاه میام همه میگن صبر ایوب داری . نمیدونم شاید از توجه زیاد اینطوره ☹☹

خاهش دارم تا سنش كم ببرش پزشك 

اخه چکار کنم والا انقد که من هرچی میخواد کوتاه میام همه میگن صبر ایوب داری . نمیدونم شاید از توجه زی ...

ن عزيزم شايد مشكل داره تنبيهش نكني ها سنش كم ترسو هم هست اتفاق بدي ميوفته خدايي نكرده

فقط و فقط همين ك ميگمت 

من خيلي كودكي بدي داشتم خيلي😭ببرش حتما دكتر