2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مامانم شیشه ای میریزه  تو جای سرد بزار حتما نباید یخچال باشه الانم که هوا سرده

از یاد برده ای و از یاد برده ام تو را        افسوس که رفته ای و از دست داده ام تورا     ای آرزوی من تو کجایی و من کجا       باور نمی کنم که نمی بینمت تورا     گاهی به یاد تو و چشم بی شرم تو دمی    از خود برون شوم و خواهمت تو را     اشکم روان شود وبغض می کشد    وقتی که یاد آوردم رفتن تو را     لعنت بر این جفای زمانه و تقدیر روزگار    آزرده میکندم هوس دیدن تو را
اومدم فقط بگم خدا قوت عزیزم کاش میشد پوشک و نواربهداشتی هم درست کنیم به چه فلاکتی افتادیم 30 سال عق ...

كاري به قيمتش نداره سالم تره نه تنها رب بلكه هر چي ميشه خونگي درست كرد، من مامانم پارسالم درست كرد يكم بهم داد امسال خودم درست كردم 

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

من نمیدونم چرا رب خونگی رو دوست ندارم خیلی ترشن و یه جورین با گوجه پوره شده و ابش غلیظ شده بیشتر مو ...

آره منم دوس ندارم

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

من اتفاقا به خاطر ترش بودنش بیشتر دوست دارم.

من داخل ظرف شیشه ای توی یخچال نگه میدارم

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️
رنگم نداره ولی پوره گوجه و گوجه رنده شده خوبه ول رب خونگی درسته سالمتره ول یرنگ و رو نمیده به غذا نم ...

آره باید نیم کیلو بریزی تو قیمه تا رنگ بگیره

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792