2777
2789
عنوان

دیدین شوهرم چی بهم گفت😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 411923 بازدید | 2928 پست
استارتر عشقم منم چادری ولی به خدا همش تیپ میزنم وایسا عکس کیفاو روسری هامو بگذارم ببین  

بگذار😐😂😂😂

چه کتابی😅

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چادرتوبردار مثل پلنگا لباس بپوش تامام..

حالامن قرتی ام شوهرم میگه باتو میرم بیرون عصبی میشم .حجاب کن 😲  ی بارم گیرداده بود چارربزارنم 😲😲😲😲  اونم منکه اصلا شال رو سرم بند نمیشه..😤😤😞😞😞😞

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
وواااای توردخدا کفشم خیلی بده؟؟ قبلا هم چندبار بشوخی گفته چیه این پات نکن ولی جدی نگرفتم تااینکه ا ...

خوب بجای اینکه بری کفش طبی پیرزنی بخری، یه کتونیه برند بخر، یا یه کالج شیک

عزیزم من چادری نیستم فک کنم اشتباه ریپلای کردی

ببخشيد من برا استاتر خاستم بنويسم معذرت

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭
با چادر میشه شلوار جین و لی پوشید؟زشت نمیشه بعد چ کفشی باهاش ست کنم اخه

نه اصلا زشت نميشه گلم 

ساپورت و شلوار راسته هم ميتوني بپوشي 

ميتوني كتون رنگي بخري ست كني با روسريتو مانتوت يا كيفت و كفش و ...

خیلی ازت خوشم اومد هم از رفتارت هم از برخوردت باهمسرت همین که تومعازه سروصدا نکردی وبه روت نیاوردی ...

منم از شخصیت استارتر خوشم اومد. فکر میکنم یه خانم ساده و مهربون و تودل برو باشه. ولی با اعتماد به نفس ضعیف.....

گفتم مگه چیه ؟؟ گفت پاساژ منو میشناسن نمیخام زن منو اینجوری ببینن!! توروخدا ی کیف و کفش و شلوار در ...

خدا لعنت کنه زنیکه هایی رو که توقع مردارو بردن بالا🤕🤕🤕 من جات بودم طوری تیپ میزدم که دیگه نشناستم ولی تا حداقل یکماه کلامی باش حرف نمیزدمو برا خودم خوش میگذروندم. و عین خودش هرچی لایقشه بارش میکردم

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
خاک تو سرم

چرا عزیزم چرااا من دلم میخاد زندگیت حفظ شه .نشی مث خاله دوستم ک همه حسرت زندگیشو داشتن زنه نشست زیر پای شوهرش ویه بچه ۱۰ ساله داشت ازاین خانومم بزرگتر بود چون این خانوم ب روز نمیگشت نه ک اصلا نمیدونست هااا ن ولی بعضی مردا دوستدارن زنشون عروسک باشه دایم ناز ودلبر باشه حالا درست یا غلط نمیدونم فقط میدونم باید باید رویه تو تغییر بدی بانوووجااان

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍

نمیفهمم یعنی اگه ادم مریض باشه یه چند روز به تیپش نرسه شوهرش باید چشمش دنبال دیگران بره 

مگه لباس تنهایی میخری و شوهرت نظر نمیده که حالا میخوای تیپتو عوض کنی با خودش برو خرید بزار اون برات انتخاب کنه 

2790
2778
2791
2779
2792