سلام دوستای گلم!خیلی هامون حاجت داریم و التماس دعا به بقیه!بیاین برای حاجت روایی همدیگه دعا کنیم و یه بار حدیث کسا بخونیم،که انشالله حاجت رواشیم!ممنون از لطفتون و به نیابت هممون و حاجت روا شدنمون الان حدیث کسا خوندم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حاجت دارما ولی اصن ب اینا اعتقاد ندارم. امیدوارم ک حاجت همتون قبول شه
اتفاقا حدیث کسا از زبان حضرت زهرا سلام الله و خیلی حاجت میده شما یکبار با نیت خالص بخون ببین چجور موردعنایت خانم قرار میگیری اونوقت دیگه همیشه برای حاجت رواییت حدیث کسا میخونی امتحانش مجانیه عزیزم.
ما40نفری خونویم حدیث کسا خیلی هاحاجت گرفتن تاتموم شدنش حاجتهای خیلی مهم ولی من نه هرچندحتمامصلحتی هست ومابی خبریم
خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔