2777
2789
عنوان

حاجت دارا

166 بازدید | 26 پست

سلام دوستای گلم!خیلی هامون حاجت داریم و التماس دعا به بقیه!بیاین برای حاجت روایی همدیگه دعا کنیم و یه بار حدیث کسا بخونیم،که انشالله حاجت رواشیم!ممنون از لطفتون و به نیابت هممون و حاجت روا شدنمون الان حدیث کسا خوندم.

میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حاجت دارما ولی اصن ب اینا اعتقاد ندارم. امیدوارم ک حاجت همتون قبول شه

اتفاقا حدیث کسا از زبان حضرت زهرا سلام الله و خیلی حاجت میده شما یکبار با نیت خالص بخون ببین چجور موردعنایت خانم قرار میگیری اونوقت دیگه همیشه برای حاجت رواییت حدیث کسا میخونی امتحانش مجانیه عزیزم.

ما40نفری خونویم حدیث کسا خیلی هاحاجت گرفتن تاتموم شدنش حاجتهای خیلی مهم ولی من نه هرچندحتمامصلحتی هست ومابی خبریم

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
ما40نفری خونویم حدیث کسا خیلی هاحاجت گرفتن تاتموم شدنش حاجتهای خیلی مهم ولی من نه هرچندحتمامصلحتی هس ...

انشالله این بارحاجت روا شی بحق فاطمه زهرا

حاجت دارما ولی اصن ب اینا اعتقاد ندارم. امیدوارم ک حاجت همتون قبول شه

عزیزم بخون!انشالله که حاجت رواشی!خیلیا حدیث کسا خوندن و حاجت گرفتن.بخون با اعتقاد بخون و معجزه شو ببین ضرر که نداره

انشالله این بارحاجت روا شی بحق فاطمه زهرا

ممنون عزیزم باهم انشاالله

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
انشالله!واقعا از ته دل برای حاجت رواییت دعا کردم!برام دعا کن خواهرجون

حتماگلم ممنون اگه لایق باشم چراکه نه ❤❤❤❤انشاالله روزی برسه تاپیک حاجت روایی شماروببینیم