2777
2789
عنوان

شیر....

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 27 پست
خیلی گرونه روزی چهارتومن ماهی120تومن حقوقمون چند؟؟؟1350که 300تومنش برای بیمه میره 

😢😞

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
من بچه ندارم ولي واقعا براي افراد تو موقعيت هاي مختلف خيلي سخته مثلا من ميتونم شير حذف كنم ،ولي شم ...

اره منم واسه خودموشوهرم میتونم نخریم ولی بچم نمیفهمه که ب شیر وابستس نباشه نمیخوابه و بهونه میگیره

والا بچه من باید تو این سن تا5 سالگیش میوه بخوره چیزایی که برای رشدش مقوی باشه ولی کو پول که بخریم

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما ایرانیا فقط بلدیم غر بزنیم وهی از شرایط فعلی بنالبم.ولی موقعی که اعتصابه موقعی که تظاهراته یا وقتشه که توی صحنه بیایم و اعتراضمونو نشون بدیم از ترس خودمونو حبس خونه هامون میکنیم.

منظورم ب شما نیس استارترجان.اولیش خودِ من.

توی یونان بلیط وسایل حمل و نقل عمومی ۵درصد گرون شد.کل مملکت رفت تو اعتصاب.هیشکی سر کار نرفت.یکهفته ای تمام کابینه و وزرا استعفا کردن رفتن.ولی قربون خودمون ایرانیا که مثل سخت پوستان هر چی بیشتر هلش میدن و کلفترش میکنن باز وایمی ایستیم به جوک گفتن و مسخره کردن شرایط.تازه رییس جمهورمون هم میاد با جوکامون تو پخش زنده میگه میخنده.

نهایت کاری ک میکنیم غر زدن تو فصاهای مجازیه.

اووووف بر ما.که از ماست ک بر ماست.

😢😞

خیلی سخته بخدا 😢😢😢

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
ما ایرانیا فقط بلدیم غر بزنیم وهی از شرایط فعلی بنالبم.ولی موقعی که اعتصابه موقعی که تظاهراته یا وقت ...

اونا كه مردمشونو به رگبار نميبندن  

استعفا ميدن

اينجا به رگبار ميبندن

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
ما ایرانیا فقط بلدیم غر بزنیم وهی از شرایط فعلی بنالبم.ولی موقعی که اعتصابه موقعی که تظاهراته یا وقت ...

متاسفانه فک میکنن اگه اعتصاب نکنن و همینجوری رو ب گرونی بره ایران نابود میشه و میتونن ازاد باشن

من و شما بریم تو خیابون واسه اعتراض بقیه چی؟؟؟حداقل 10درصد از مردم اعتراض کنن وضعیت بهتر میشه

میدونم .. مگه فقط شیره😔 کلی مایحتاجه ..کم اوردیم

مردم ازاین خوشحالن دلار از16تومن اومده13تومن!!! داشتم از ی جا رد میشدم ی اکیپ نشسته بودن همشونم خوشحال ازاینکه دلار اونده پایین

عزیزم کشورهایی که قانون حاکمه حکومت نمیتونه ملتو ببره کهریزکی کنه 

ولی اینجا هرکار بخاد میکنه 

اونا كه مردمشونو به رگبار نميبندن     استعفا ميدن اينجا به رگبار ميبندن

درسته.

من خودمم میترسم.یه تحربه هم از سال ۸۸ برای خودم پیش اومد.هنوز کابوس میبینم بخاطرش.دیگه بعد از اون جرات نکردم برم تو خیابونا.

ولی این نکته هم فراموشم نمیشه که بالاخره برای تغییر شرایط باید بهاشو بدم.یا جونمو یا مالمو.

عزیزم کشورهایی که قانون حاکمه حکومت نمیتونه ملتو ببره کهریزکی کنه  ولی اینجا هرکار بخاد میکنه& ...

من منظورم این نیس بریم بریزیم تو خیابونها

ولی مثلا وقتی معلما اعتصاب کردن همین چند روز قبل،انتظار میرفت همه کشور هماهنگ باشن نه فقط تو دوسه تا شهر باشه.

اونجوری خون از دماغ کسی هم نمیریزه.

یا مثلا کل کارکنان شرکت نفت یا کمپانیای دولتی بزرگ با هماهنگی اعتصاب کنن.

اونجوری شاید صدای مردم شنیده بشه.

متاسفانه ایرانیا این فرهنگ دورویی توشون زیاده.چسب اجتماعی بینشون نیس.فرهنگ زیرآب زنی براشون ی امر بدیهی و ممتازه. و ... بخاطر همین من دیکه امیدی به تغییر وضع موجود ندارم

من منظورم این نیس بریم بریزیم تو خیابونها ولی مثلا وقتی معلما اعتصاب کردن همین چند روز قبل،انتظار م ...

درسته ولی همون اعتصاب هم بدون هزینه نیست 

همین چند روز تعدادی از معلما بازداشت شدن متاسفانه