2777
2789
عنوان

کمکم کنید

171 بازدید | 21 پست

من خودم صورتم خوشکله با آرایشم خوشکل تر میشم ولی کلا آدم بی حالیم طبعم سرده خیلی به خودم نمیرسم شوهرم خیانت کرده خونم همیشه پوکیدس آرایش خیلی کم پیش بیاد میکنم دیگه دست و دلم به کار نمیره و میترسم شوهرم باز خیانت کنه چون همیشه دنبال نظمه و به من بی آرایش میگه دست و رو نشسته چکار کنم دوتا بچه کوچیک دارم همش وقت کم میارم کنکم کنید

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

استرس دارم حملات هراس دارم پسرم نشکل بی توحهی و بیش فعالی داره میخوام جدا شم برم ادامه زندگی برام سخت شده کم آوردم کمکن کنید یه خانم سرخال و خوش اخلاق بشم که شوهرم دوستم داشته باشه میدونم اونم مثل من بخاطر بچه ها مونده دلم میخواد زندگیمو بسازم ولی نمیتونم دارو هم میخورم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوادم کمکم نمیکنن چکار کنم به همه کارام برسم برنامه میریزم ولی توان ندارم اجرا کنم خیلی بی حالم

عزیزم خودت داری سوال طرح میکنی خودت خم داری جواب میدی.

۱- شوهرم دنبال نظمه

۲- شوهرم آرایش دوست داره

هرچند که اینها هیچ کدوم کار کثیف خیانتش رو توجیه نمیکنه😡😡😡😡😡😡😡😠😠😠😠😠

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

پسرمو میبرم کاردرمانی دخترم داره افسرده میشه میخوام یهو عوض شم خسته شدم خیلی آدم عوضی هستم نه مادر خوبی ام واسه بچه هام نه همسر خوبی هستم از خودم بدم میاد

عزیزم خودت داری سوال طرح میکنی خودت خم داری جواب میدی. ۱- شوهرم دنبال نظمه ۲- شوهرم آرایش دوست ...

چکار کنم راهنماییم کنید 😭😭😭

عزیزم بچه هات رو یکیشون رو صبح تا ظهر اون یکی رو ظهر تا عصر بزار مهد کودک 

تو این فاصله هم کاراتوانجام بده خونه تمیز کن آشپزی کن تا وقتد جفتشون خونه هستن کاری براد انجام دادن نداشته باشی

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
چکار کنم راهنماییم کنید 😭😭😭

جواب دادم عزیزم

پسرمو میبرم کاردرمانی دخترم داره افسرده میشه میخوام یهو عوض شم خسته شدم خیلی آدم عوضی هستم نه مادر خ ...

عزیزم اینجوری نگو 

عزیزم بچه هات رو یکیشون رو صبح تا ظهر اون یکی رو ظهر تا عصر بزار مهد کودک  تو این فاصله هم کار ...

دخترم مدرسه میره ولی مثل من تنبل شده حال نوشتن مشقاشم نداره با اینکه خیلی هوشش خوبه دارم همه چیو رو خراب میکنم

پسرمو میبرم کاردرمانی دخترم داره افسرده میشه میخوام یهو عوض شم خسته شدم خیلی آدم عوضی هستم نه مادر خ ...

مهدکودک محیطش شاده اگه بره شاد میشه 

توخونه براشون موسیقی شاد کودکانه بزار 

کارتون‌های شاد 

پسرمو مهد قبول نمیکنه بیش فعاله باید همش مواظبش باشم دیگه بریدم

مگه دارو مصرف نمیکنه؟