2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم ۲ماهه میخورم ج نگرفتم باید ماه دیگه م بخورم ببینم فردا پری میشم یا نه

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
من بدترشو خوردم جواب نگرفتم 

چی خوردی

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
انشالله نینی بیاد پری نشی

ایشاالله توهم مامان بشی

من دو دوره زدم اما رابطه نداشتم اما دوتا فولی داشتم یکیش کیست شده بود یکیش عالی بود اندازش ولی هم تو مسافرت دیم هم آغا فعلا افتاده  به سرش بچه نمیخایم 😒دکتره هم گفت اچ سی جی نمیدم چون دکترت یکی دیگه بوده یعنی فقط بلدن بچاپن ای دکترای زنان 😒

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

لتزازول کلومفین  امپولاش همش

پس برو آی وی اف کن گلم

من دو دوره زدم اما رابطه نداشتم اما دوتا فولی داشتم یکیش کیست شده بود یکیش عالی بود اندازش ولی هم تو ...

اره بخدا فقط پول میخوان

من دو دوره زدم اما رابطه نداشتم اما دوتا فولی داشتم یکیش کیست شده بود یکیش عالی بود اندازش ولی هم تو ...

الهییییییی

خب بنظرم بچه بیارین هرچی بمونین بدترمیشه ازدست این اقایون همش ساز مخالف مینوازن😁