2777
2789

تا سه دوره تکرار میشه. (بیشتر از اون ممکنه باعث رشد کیست های ریز بشه)

اگه جواب نگرفتی لتروزول بهت میده و آمپول می نویسه.

اگه دو باره جواب نگرفتی میری عکس رنگی و آز اسپرم از همسر ( این دوره معمولا تا 6 ماه بارداری اتفاق می افته)

اگه نیافتاد و مشکل چسبندگی و ... نبود میری واسه آی یو آی

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا سه دوره تکرار میشه. (بیشتر از اون ممکنه باعث رشد کیست های ریز بشه) اگه جواب نگرفتی لتروزول بهت م ...

اول بهم لتروزول داد پری نشدم مدروکسی داد و کلومیفن...از اسپرم هم دادشوهرم یکم ضعیف بود ک تقویتی خورده..خودمم تنبلی دارم

اول بهم لتروزول داد پری نشدم مدروکسی داد و کلومیفن...از اسپرم هم دادشوهرم یکم ضعیف بود ک تقویتی خورد ...

آمپول hcg  یا hmg تا حالا زدی؟

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
نه گفته کلومیفنوبخور پری شدی بیا

من دو دوره لتروزول خوردم. جواب نداد. دو سالم انتظار کشیدم.

بعدش یه دوره کلومیفن و hcg بازم جواب نداد.

بعد رفتم عکس رنگی گرفتم

بعد اون دو دوره کلومیفن و hmg  زدم که دور اول جواب نداد و ماه بعدیش باردار شدم.

خیلی خرج داره؟؟

نه.

آمپول و قرص ها که هیچی. معمولیه.

عکس رنگی هم خیلی گرون نیست. متوسطه قیمتش.

حالا ان شالله که تو با همین قرصا باردار میشی و کارت به عکس و ... نمیرسه

نه. آمپول و قرص ها که هیچی. معمولیه. عکس رنگی هم خیلی گرون نیست. متوسطه قیمتش. حالا ان شالله که ت ...

خداازدهنت بشنوه...ازامپول میترسم...عکس رنگی هم میگن درد داره

خداازدهنت بشنوه...ازامپول میترسم...عکس رنگی هم میگن درد داره

آمپول که ترس نداره. مخصوصا اینا که دو ثانیه طول نمیکشه. هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد.

منم می ترسیدم ولی الان دیگه نه.

عکس رنگی هم اون دردی که میگن فقط جو دادنه. قابل تحمله دردش. مثل درد پریوده یکم بیشتر. و نهایت ده دقیقه ای تموم میشه.

نگران درد نباش. همش میگذره. به فکر خوشیهات باش که ان شالله با یه نی نی کامل بشه