2821
2789

مهراب همش غمگین تو گوگل سرچ بکن

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من اینارو دوست دارم

توام گوش کن شاید خوشت امد

علی یاسینی

فرزاد فرخ

میلاد بابایی

هوروش بند

حمید هیداد

ایهام

والایار

شهاب مظفری

علی ابراهیمی

میثم ابراهیمی

معین زد

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
من اینارو دوست دارم توام گوش کن شاید خوشت امد علی یاسینی فرزاد فرخ میلاد بابایی هوروش بند حمید ...

مرسی لزیزدلممم

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
مرسی لزیزدلممم

فدات گلم

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
دیس لاوه رپه کامل نیست خیلی خوبه لامصب

ممنون خانومییی

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍