زهره۱۲۳۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 982 عنوان کمک لطفا 118 بازدید | 8 پست ۳روزه رژیم گرفتم و ی قرص لاغری میخورم شباقبل ارخواب قرص اهن ومولتی میخورم الان ۲شبه تا اهن میخورم ببخشید اسهال میگیرم صبح هم ادامه اسهاله خیلی شدیده بنظرتون ازچیه وچکارکنم؟؟ 1397/07/26 | 10:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زهره۱۲۳۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 982 اهن ک یبوست میاره پس بنظرتون ازچیه؟ببخشیدگلاب ب روتون اصلا ب دستشویی نمیرسم اذیتم واقعا.پری هم هستم
perfectdream عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 10172 اهن برای بعضیا یبوست میاره برا بعضی اسهالاسهالت بخاطر قرص مولتی ویتامین هم هستممکنه مشکل از زژیمتم باشه دستگاه گوارشت ممکنه ضعیف شده باشهاز قرص لاغری هم ممکنه باشه اگه پایش گیاهیه She is everything I ever wanted....
زهره۱۲۳۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 982 اهن برای بعضیا یبوست میاره برا بعضی اسهال اسهالت بخاطر قرص مولتی ویتامین هم هست ممکنه مشکل از زژیم ... بله قرصم گیاهیه ولی ازوقتی اهن میخورم اینجوری شدم دقیق تا اهن رومیخورم دل پیچه میگیرم صبح هم ک بیدارمیشم همینطور بنظرتون خطرداره؟دیگ نخورم؟
perfectdream عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 10172 بله قرصم گیاهیه ولی ازوقتی اهن میخورم اینجوری شدم دقیق تا اهن رومیخورم دل پیچه میگیرم صبح هم ک بیدار ... با دکتر مشورت کنی بهتره عزیزممعمولا اگه اسهال از قرص باشع با دو مرتبه رفع میشع نه اینطوری که گفتی یه پای ادم دسشوییه She is everything I ever wanted....
perfectdream عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 10172 بله قرصم گیاهیه ولی ازوقتی اهن میخورم اینجوری شدم دقیق تا اهن رومیخورم دل پیچه میگیرم صبح هم ک بیدار ... رژیمت چطوریه؟ اسهال زیاد بشه اصلا برا بدن خوب نیست ضعیف میشی She is everything I ever wanted....
زهره۱۲۳۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 982 رژیمت چطوریه؟ اسهال زیاد بشه اصلا برا بدن خوب نیست ضعیف میشی فقط شب وصبح اسهال دارم بعدش خوب میشم دوباره شب شروع میشه رژیمم سخت نیست کم میخورم ولی حس میکنم ازاهنه اخه تامیخورمش اینجوری میشم نمیدونم نگرانم فعلانمیتونم برم دکتر
زهره۱۲۳۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 982 من بدنم کلا ضعیفه از زایمانم تاالان خیلی ریزش موگرفتم سرگیجه دارم پوستم یجوری شده لازمه ک اهن بخورم بخصوص الانکه رژیمم