2777
2789
عنوان

بوی بد دهان کودک14ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 39 پست
من دخترم رو نه برای بوی دهانش برای این که بهانه گیری میکرد وخیلی گریه میکرد بردمش دوتا دونه آلبالو د ...

نه چند دفعه بردمش چندجای مختلف

تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بابا شدید تا الانم دارو شیرخشک رژیمی میخوره

بوی بد دهنش بخاطر عود ریفللاکسشه

ببر دکتر 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
خب‌تحت نظر دکتر هستش داروهاشم میخوره 

پسر منم دریفلاکسیه تحت نطر دکتر ی وقتایی ک دندون در میاره ریفلاکسش عود میکنه و دهنش بو میده و بی قراری میکنه میبرم دکتر دوز داروهاشو بیشترمیکنه خوب میشه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
پسر منم دریفلاکسیه تحت نطر دکتر ی وقتایی ک دندون در میاره ریفلاکسش عود میکنه و دهنش بو میده و بی قرا ...

دقیقا داره دندونم درمیاره اخه همینجوریش دوزش زیاد طفلک فقط دارو میخوره نکسیوم وزانتاک

دقیقا داره دندونم درمیاره اخه همینجوریش دوزش زیاد طفلک فقط دارو میخوره نکسیوم وزانتاک

پسر منم ۱۸ماهشه زانتاک۵سی سی و باکلوفن میخوره

علايمش چی ؟هنوز بالا میاره؟

ن ریفلاکسش الرژیکه بالا اوردنش با دارو کنترل شده فقط شبا نمیخابه هر نیم ساعت باید بزارم روپام

ن ریفلاکسش الرژیکه بالا اوردنش با دارو کنترل شده فقط شبا نمیخابه هر نیم ساعت باید بزارم روپام

الهی چقد سختی میکشی عزیرم تاپیکتم خوندم

برای پسرم فرق داره شدید بالا میاورد جوری که بدنش بی اب شد دوماهگی بستریش کردن کلی ازمایش وعکس وسونو گفت ریفلاکس شدید که شیرم به کل دکتر قطع کرد وشیرخشکا دیگه بهش نساخت وتا نوکیت والکر بهش داد ولی همچنان بالا میاورد تا۷،۸ماهگی یخورده دمرمیشد فشارمیاورد به‌شکمش تکون میخورد بالا میاورد ولی بی قراری وگریه اصلا نداشت خداروشکر فقط ازدماغ‌ودهن بالا میاورد الانم یه مریض میشه فقط بالا میاره ولی به غذا افتاد دیگه بالا اوردنش کمترشد ولی همچنان دارو میخوره که قرصشو دارم قطع میکنم وفقط زانتاک میدم برای خس خس سینشم زادیتن میدم راستی غذاهم نمیتونه درسته بخوره بخاطر ریفلاکس فقط باید میکس باسه اگرنه اوغ میزنه بالا میاره که همه غمم شده

الهی چقد سختی میکشی عزیرم تاپیکتم خوندم برای پسرم فرق داره شدید بالا میاورد جوری که بدنش بی اب شد د ...

باز شکرخدا بی قرار نیس 

پسرمن لب به غذا نمیزنه الرژی به پروتئین گاوم داره

انشالله زودتر بهتر بشه

باز شکرخدا بی قرار نیس  پسرمن لب به غذا نمیزنه الرژی به پروتئین گاوم داره انشالله زودتر بهتر ...

انشالله پسرتوهم خوب بشه،غذاشو میکس میدی

انشالله پسرتوهم خوب بشه،غذاشو میکس میدی

تا۱۴ماهگی میکس میخورد در حد خیلی خیلی کم مثلا ۳تا۴قاشق مربا خوری

الان ن دیگه مثلا بهترین  حالت غذاخوردنش دو قاشق برنج و ی قاشق خورشته ک ۱ساعت و نیم میکشه بخوره

تا۱۴ماهگی میکس میخورد در حد خیلی خیلی کم مثلا ۳تا۴قاشق مربا خوری الان ن دیگه مثلا بهترین  حالت ...

کم کم درشتش کردی یا یدفعه از میکس دراوردب؟