2777
2789
عنوان

بوی بد دهان کودک14ماهه

963 بازدید | 39 پست

پسرم دهنش بو میده از دیشب متوجه شدم دلیلش چی؟نگران شدم میشه از دندون دراوردن بشه اخه دندون کروسیاش داره درمیاد؟چیکارکنم بوش خوب بشه

تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بخاطر دندون دراوردن میشه, 

اخه تونت. خوندم نوشته بود از عفونت گلوهم میشه بخدا بچم ۱هفته خوب شده۱ماه سرما خورده بود دارم دق میمنم😔😔😔

مایعات زیاد بهش بده دهنش ک تر باشه کمتر بو میده, تا دندونش دربیاد خوب میشه

بدش اینه از دهن نفس میکشه ابم نیخوره تفرمیکنه

اخه تونت. خوندم نوشته بود از عفونت گلوهم میشه بخدا بچم ۱هفته خوب شده۱ماه سرما خورده بود دارم دق میمن ...

اره علتش سرماخوردگی و گلو درد اینام میشه, گفتی داره دندون درمیاره از اونم هست

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
اره علتش سرماخوردگی و گلو درد اینام میشه, گفتی داره دندون درمیاره از اونم هست

اخه علائم سرما خوردگی اصلا نداره

یکی از فایلمون این جور بود حالا نمی‌دونم شما چی میگین ما میگیم به اصطلاح بچه بند شده یعنی یه چیزی تو گلوش گیر کرده میبریمش بندی جای یه خانمی که تو گلو فوت میکنه واز دهنش استخوان اومده بود بیرون اگه شما هم جایی رو میشناسی ببرش

با مردی ازدواج کن که رژتو پاک کنه نه ریملتو...
میگی آب نمیخوره شاید اینو بخوره براش مسواک بزن یه ذره اندازه یه برنج خمیر دندون مخصوص بچه بذار براش ...

مرسی عزیزم

یکی از فایلمون این جور بود حالا نمی‌دونم شما چی میگین ما میگیم به اصطلاح بچه بند شده یعنی یه چیزی تو ...

قبلا بردمش اصلا بهش نیومد تا چند روز هی بالا میاورد وتب میکرد دکتر گفت جای اون که خالی شده زخم شده عفونت کرده دیگه ترسیدم ببرمش

قبلا بردمش اصلا بهش نیومد تا چند روز هی بالا میاورد وتب میکرد دکتر گفت جای اون که خالی شده زخم شده ع ...

من دخترم رو نه برای بوی دهانش برای این که بهانه گیری میکرد وخیلی گریه میکرد بردمش دوتا دونه آلبالو دراومد بعدشم اصلا اذیتم نکرد حتما جایی که بردیش وارد نبوده

با مردی ازدواج کن که رژتو پاک کنه نه ریملتو...