2777
2789
عنوان

آخه چرا ؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 43 پست

عزیزم لایک به این تاپیکت دقیقا موافقم باهات🌷

منم بارها اینو گفتم و آخرشم مثل تو ریختن سرم.

منم میگم بابا هزااراان چیز با ارزش و مهم دیگه هست تو زندگی....هر چیزی که آزارتون میده رو رها کنین!!!

مگه ما آدما قراره چقدر عمر کنیم قراره چند بار بدنیا بیایم؟؟؟؟

اصلا خواهرشوهر و مادرشوهر مگه کی هستن؟؟؟

چرا حرف دوتا آدم(صرفا بخاطر اینکه خانواده همسرمون هستن)ایییینقد برامون مهم شده؟؟؟

خداوند با اوووون عظمتش!!!!۱۲۴هزار پیامبر فرستاد برای هدایت ما!!!کتاب آسمانی فرستاد!!!ما به حرفش گوش ندادیم اصلا گاهی یادشم نمیوفتیم!اما خدا نکنه مادرشوهر چپ نگا کنه زندگی رو واسه خودمون میکنیم جهنم!!

بابا جمع کنید...به آینده ی خودتون و فرزندانتون فکر کنید.اینهمه انرژی رو صرف این کنید که زندگیتون روز بروز بهتر بشه با همسرتون.ما زنیم بخدا زن کم کسی نیست همه کاری ازش برمیاد....مرداتونو بکشین سمت خودتونو یه درصد فکر کنین اونی که دارین برعلیهش کار میکنین یا ازش بد میگین مادرشه....مادری که مثل ماها بچشو دنیا آورده و جون و جوونیشو گذاشته پاش❤

هرچقدرم که صبور باشی....شب موقع خواب تازه داستان شروع میشه......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تازه عضو شدم اولش مث شما بودم ولی الان دیگه عادت کردم اهمیت نمیدم حالا چطور شما بعده دو سال عادت ...

اخه من دو سال پیش اکانت ساختم و رفتم که رفتم

دیروز بعد از این همه مدت از ایمیلم اینجارو پیدا کردم یادم اومد اکانت ساختم فعالیتمو شروع کردم 😅

عزیزم این مادرشوهر و ..... ک شما میگی گروه اجتماعی هستن ک در کنارشونیم درست مث کارمندی ک تو یه شرکته با ارباب رجوع و رییس و ..... در ارتباطه واسه اونم مهمه خودش چطور رفتار کنه و باهاش چطور برخورد شه چطور ب نحو احسنت موقعیتاشو سپری کنه با هم تفاوت ندارهذفقط موقعیت این ادما باهم فرق میکنه ک کجا قرار گرفته پس جای خرده گرفتن نیست بهشون همه بسته به موقعیتی که دارن توی تحیل محیط و افراد اطرافشونن که چیز خیلی طبیعیه

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
اره بعضی از تاپیکا خیلی الکی هست معلومه فقط واسه سرگرمی ملتو سرکار گذاشته ولی بعضیا واقعا اینقد از ن ...

آره ما هم خب بچه نیستیم اون تاپیک های پر از دردو میشه حس کرد

حرفا تووش تناقض نیست و طرف واقعا اذیت شده اومده از بقیه راهکار میخواد

ولی بعضی ها برای خودشون الکی درد میتراشن

عزیزم لایک به این تاپیکت دقیقا موافقم باهات🌷 منم بارها اینو گفتم و آخرشم مثل تو ریختن سرم. منم می ...

چقدر قشنگ گفتی عزیزم

دقیقا زندگی با این همه پستی بلندی و این همه دغدغه های اساسی

با ارزش تر از اینه بخوایم وقتمونو صرف این کنیم که انالیز کنیم فلانی چرا زاویه گردنش ۹۰ درجه بود باید ۱۰۰ درجه میبود😂

سر منم ریختن چماق به دست

ولی عیبی نداره منو شما کار درستو انجام میدیم

عزیزم این مادرشوهر و ..... ک شما میگی گروه اجتماعی هستن ک در کنارشونیم درست مث کارمندی ک تو یه شرکته ...

خب دقیقا توو نظرات همینو گفتم

که مادر شوهرو خواهر شوهر رو جدا از این مناسبات ببینیم

هر ادمی با هر ادم دیگه ای تفاوت هایی داره

بیایم از موضع برابر برخورد کنیم نه مظلوم واقع شیم نه ظلم کنیم

من فکر میکنم خیلی از این اختلاف به خاطر بار منفی اسم عروسو جاری و مادر شوهرو خواهر شوهره

من نمیگم رفتار ادم ها خوبه ، من میگم چرا باید انقدر درگیر رفتار بقیه باشیم ؟ این توقع از کجا میاد ؟

من باهات موافقم عزیز

کاملا درست میگین

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
خب دقیقا توو نظرات همینو گفتم که مادر شوهرو خواهر شوهر رو جدا از این مناسبات ببینیم هر ادمی با هر ...

دقیقا...اسم مادرشوهر که میاد همه هفت تیر بدست میشن😂

باباااا یکم بزنین به بیخیالی....یکم شوهراتونو تقویت کنین😂روی خودتون کار کنین...بخدا این حجم از ناراحتی از خانواده شوهر ناشی از کمبود عزت نفسه...اینهمه وقتو انرژیو بذارین واسه خودتون...من اگه باور داشته باشم که من خوبم هیچ کسی نمیتونه دل منو با این حرف ک زشتی😩چاقی😩موهات کوتاهه😳چشات درشته😲 بلرزونه....

هرکسی اگه واقعا به خودش باور داشته باشه این مسائل اذیتش نمیکنن.

من خودم سالها با مادرشوهر جنگیدم....و بعد از سالها با تجربه کردن و مطالعه فرااااوون راجع به آدم ها متوجه این قضیه شدم و الان خدارو شکککککر کنار اومدم و پذیرفتم....

دوستان پیش از هر اقدامی(حرف...نگاه....قضاوت...و...)برای خودتون احترام قائل باشید❤

دقیقا...اسم مادرشوهر که میاد همه هفت تیر بدست میشن😂 باباااا یکم بزنین به بیخیالی....یکم شوهراتونو ...

دقیقا درست میگی اینا ناشی از کمبود عزت نفس هست

یکی به منم بگه چاقی لاغری زشتی هرچیزی اصلا ناراحت نمیشم چون اون ادم شعور خودشو میرسونه منم که حال خوبم با خودم بند به نظر اون ادم نیست

اخه زشته ادم با مادر شوهرش رقابت کنه

اگه اون مادر شوهر مریضه دقیقا باید رو خودمون و رو همسرمون کار کنیم نه اینکه انرژی الکی بذاریم برای کم کردن روی اون ادم

آره عزیزم تو امضای یکی از بچه های همین سایت خوندم

یه روز یه فردی از  عالمی میپرسه چطور اینقدر عمر کردی؟؟؟

میگه با نادان بحث نکردم...طرف برمیگرده میگه مگه میشه همچین چیزی؟؟؟؟😲

عالم میگه حق باشماست✋نمیشه...

آره عزیزم تو امضای یکی از بچه های همین سایت خوندم یه روز یه فردی از  عالمی میپرسه چطور اینقدر ...

اره قضیه اون پیرزن اس

که خبر نگار پرسید چطور اینقدر عمر کردین ؟ پیرزن گفت هر کی هر چی بگه بحث نمیکنم

خبر نگار گفت مگه میشه ؟ پیرزن گفت نه نمیشه حق با شماس😂