2777
2789
عنوان

آخه چرا ؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 43 پست
قصد بی احترامی ندارم ولی شما نیاز ب مشاوره یا وانشناس دارید

دقیقا آدم های مریض به بقیه روانشناس  رو پیشنهاد میکنن

این قصد بی احترامی ندارم قبل از توهین هم چیزی از بار منفیش کم نمیکنه

من البته ناراحت نمیشم از ادم بیشعور نمیشه بیشتر از این توقع داشت عزیزم 👏🏻

درست میگی منم گاهی تعجب میکنم از این حجم بی برنامگی خانوما این فکرا و توهمات همش از بیکاریه اخه مگه ...

دقیقا درست میگی عزیزم

من میبینم خانوم هایی که هدفمند هستن

وابستگی مالیشون به همسرشون کمه

مستقل هستن  این رفتار ها توشون کم تره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا آدم های مریض به بقیه روانشناس  رو پیشنهاد میکنن این قصد بی احترامی ندارم قبل از توهین هم ...

خانم بین ما کیلومترها فاصله است ک من شما رو نمشناسم که شما مورد اهانت شما قرار گرفتم من چون گفتی حالت بد میشه از درد دل های دیگران حدس زدم روحیه ای آشفته دارید مگر پیشنهاد مشاور بد بود یا توهین بود؟؟؟که به من گفتین بی شعور!!!!! ظاهر کلام شما پیداست که چگونه می اندشین....دیگران هم میتونن در مورو همین چند کامنت نظر بدن که کدام از ما ب مشاور نیاز داریم

یه جوری از نوک کوه های بلند حرف میزنی ، که آدم دوست داره پرواز کنه..... 
خانم بین ما کیلومترها فاصله است ک من شما رو نمشناسم که شما مورد اهانت شما قرار گرفتم من چون گفتی حال ...

شما اگه ذره ای منطق داشته باشی متوجه میشی حرف من چیه 

من دارم توو این جامعه زندگی میکنم

توو اینستاگرام ، وبلاگ ، سایت و همه و همه ، تمام دغدغه های زن ایرانی شده راضی نگه داشتن یا متوقع بودن نسبت به خونواده ی همسر... من ناراحت میشم بابت اینکه زندگی اینجوری به بطالت بگذره

شما مختار هستی اونطور که میخوای رفتار کنی

و البته من توصیه میکنم من بعد برای حل مشکلات خونوادگی به مشاور مراجعه کنین ! 

دقیقا آدم های مریض به بقیه روانشناس  رو پیشنهاد میکنن این قصد بی احترامی ندارم قبل از توهین هم ...

من نمیدونم چرا شمشیرو از رو بستن برات 

ولی واقعا حرفات درسته 

منم تا قبل اینجا نمیدونستم انقد مادرشوهر خواهرشوهرجاری و جدیدا برادرشوهر و زن دوست شوهر😂نقش پررنگی دارن .با اینکه فامیل شلوغ و پرجمعیتی داریم .کلا همه جامعه شده یه مدرک قاب گرفته و عنوان تحصیلکرده داشتو دنبال چیزهای مسخره بودن (نه فقط این سایت).خودما هم همینیم.بدا به حال اینده این جامعه

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
من نمیدونم چرا شمشیرو از رو بستن برات  ولی واقعا حرفات درسته  منم تا قبل اینجا نمیدونستم ...

چون خود این خانوم مصداق بارز تاپیک من بودن انگار و بهشون بر خورده 🙈😂

دقیقا مدرک گرایی زیاد شده اما سطح سواد پایین

همه درگیر حواشی شدن

بعد این افکار مسموم حال ادمو بد میکنه

انگار من گفتم مادر شوهرا عالین خواهر شوهرا ماهن شماها بدین

من میگم جدا از مناسبت های این شکلی ، ما با صمیمی ترین دوستامونم اختلاف داریم

ولی چون این جبهه گیری های عروس و مادر شوهری بینش نیست

منطقی حلش میکنیم

چون خود این خانوم مصداق بارز تاپیک من بودن انگار و بهشون بر خورده 🙈😂 دقیقا مدرک گرایی زیاد شده ام ...

تازه یکی بود ب مادرشوهرش چون ب خودش میرسه گف اسگول☹☹☹☹ و بی نهایت ذوق زده بود از اینکه چند بار مادرشوهرش اومده دم خونه زنگ زده درو وا نکرده و برگشته چون از قبل خبر نداده ک داره میاد☹☹☹☹ هیییییی خدایا شکرت 🙁🙁🙁

چون خود این خانوم مصداق بارز تاپیک من بودن انگار و بهشون بر خورده 🙈😂 دقیقا مدرک گرایی زیاد شده ام ...

بی احترامی به فهم شخصیت دیگران کار آسانی است!!! شما ظاهرا 23 سال سن دارید، و قطعا تجربه کافی ندارید، دغدغه های این سن چیزهای دیگری است ....حتی در تاپیکی که خودتان زده اید و مدیر هستید نمیتوانید آرامش خودتان را حفظ کنید و مدام اهانت میکنید اول که به من گفتید بی شعور و الان هم سطح سوادم را سنجیده اید!!!!!! 

یه جوری از نوک کوه های بلند حرف میزنی ، که آدم دوست داره پرواز کنه..... 
خانم بین ما کیلومترها فاصله است ک من شما رو نمشناسم که شما مورد اهانت شما قرار گرفتم من چون گفتی حال ...

بابا صلوات بفرستین اول صبحی

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
بی احترامی به فهم شخصیت دیگران کار آسانی است!!! شما ظاهرا 23 سال سن دارید، و قطعا تجربه کافی ندارید، ...

من به شما نگفتم بی سواد ، من با خانوم نیلا در مورد سواد اجتماعی حرف زدیم

اگه شما دوست داری به خودت بگیری من سعی در از بین بردن این ناراحتی نمیکنم

شما کلا انگار عادت دارین بچسبین به حاشیه و اصل موضوع رو منحرف کنین

بله دغدغه های منه ۲۴ ساله خیلی اساسی تره

اونقدری که سالهاس دارم کار میکنم و هدف دارم توو زندگیم

تازه یکی بود ب مادرشوهرش چون ب خودش میرسه گف اسگول☹☹☹☹ و بی نهایت ذوق زده بود از اینکه چند بار مادرش ...

😱😱🤦🏻‍♀️ دقیقا همیناس ازارم میده

که به ادما طبق سلیقه ی خودمون برچسب میزنیم

برچسب اسگول

دیوونه

مریض

روانی

کثیف

شلخته

و و و ...

😱😱🤦🏻‍♀️ دقیقا همیناس ازارم میده که به ادما طبق سلیقه ی خودمون برچسب میزنیم برچسب اسگول دیوونه ...

من تازه عضو شدم اولش مث شما بودم ولی الان دیگه عادت کردم اهمیت نمیدم حالا چطور شما بعده دو سال عادت نکردین ب این تاپیکا.