2821
2789
عنوان

میترسم 😰

207 بازدید | 21 پست

سلام گلای من

شوهر من چند وقتیه که دنبال کار میگرده. منم به چند نفر سپرده بودم که هروقت کار خوب سراغ داشتن خبرم کنن. حالاامشب یکی از تهران به گوشی همسرم زنگ زده میگه شما رو یه نفر معرفی کرده که دنبال کارین جمعه شب بیا تهران. هرچقدرم اصرار کردیم کی معرفی کرده و شماره داده گفت گفته به کسی نگیم. آدرس خونمونم گرفت. حالامیترسم نکنه کسی سوقصد داشته باشه😰😰😰😣🙁😣

میشه از ته دل واسه خونه دار شدنمون صلوات بفرستین😔😔😔

آدرس خونه دیگه چرااا😱

من به خورشید باور دارم حتی وقتی نوری از آن نمی تابد! من به عشق باور دارم حتی وقتی که تنها هستم !من به خدا باور دارم حتی وقتی که سکوت پیشه کرده است!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وا!

چه مشکوک و مسخره

شک کنین بهش

من که میگم طرف قصد خیر نداره

اون چه کاریه که ادرس خونه شما رو گرفته؟

شاید می خواد خونه رو خالی کنین بیاد دزدی

شوهرت رو بگو تنها نره سر قرار

خودت هم تنها نمون خونه

اگر اون بره تهران بگو یه مرد بیاد خونه تون بمونه نیان دزدی

تقریبا مطمئنم کسی نمیاد خونمون بمونه. گفته بیست روز باید بره سر کار اگه قبول کردن استخدام میشه. 

تقریبا مطمئنم کسی نمیاد خونمون بمونه. گفته بیست روز باید بره سر کار اگه قبول کردن استخدام میشه.  ...

پس وسایل ت رو جمع کن برو خونه کسی و چراغ ها و تلویزیون رو روشن بذار یه جفت کفش هم دم در بذار و چیز با ارزش نذار خونه بمونه

وا! چه مشکوک و مسخره شک کنین بهش من که میگم طرف قصد خیر نداره اون چه کاریه که ادرس خونه شما رو گ ...

واقعا؟ آخه گفت حقوقش 2_3تومنه دو دل شدیم 

پس وسایل ت رو جمع کن برو خونه کسی و چراغ ها و تلویزیون رو روشن بذار یه جفت کفش هم دم در بذار و چیز ب ...

ای خدااااا 😥😥😥