2777
2789
عنوان

درددل دوستم

107 بازدید | 13 پست

خانما شما به گرفتن آه اعتقاد دارین؟؟؟؟

اینو بخونید بگین نظرتونو لطفا .برای دوستمه 

من ۳ .۴ سال پیش دلم بد شکست ولی طرفم روزبه روز خوشبخت تر میشه گرچه شیطنت بعدش زیاد کردم که حقم داشتم عاشق بودم و دیواننننه😏فکر میکردم هنوز برای خوووودمه ولی از اول همش نقشه بود و برای یکی دیگه بوود.

منم توبه کردم گذاشتمش کنار ولی فراموش نشد که نشد 

الان با زنش خوشبختن . ولی من سختی زیاد کشیدم خیلی زیاد ضدبه زیاددیدم . 

هروقت فال میگیرم میگه گاهی بهت فگ میکنه .

خیلی خوشبخت نیس ولی ظاهرو حفظ میکنه .

ولی تو اینستاگرام کولاک میکنن ازبس قربون صدقه هم میرند. دوستم پیج زنشو فالو کرد و من تازه اون موقع فهمیدم زن گرفته .خودش بهم نگفت اصلا 

بعد ی ماه هم دوست زنش منو فالو گرد و من نمیدونستم دوست صمیمی زنشه . به نظرتون زنش چیزی فهمیده بوده که دوسش اومده بود فالوم کرده بود؟؟؟؟؟شاید میخواسته عکسامو ببینه مثلا 

*بچه ها قضاوتش نکنین لطفا 😊

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

آه بی مورد نمیگیره ....قبلن یه پسری منو میخواست باهم دوسال حرف زدیم دیدم بهم نمیاییم گفتم کات کنیم و ...

چه مدل آه می‌گیره؟  

من به خورشید باور دارم حتی وقتی نوری از آن نمی تابد! من به عشق باور دارم حتی وقتی که تنها هستم !من به خدا باور دارم حتی وقتی که سکوت پیشه کرده است!
آه بی مورد نمیگیره ....قبلن یه پسری منو میخواست باهم دوسال حرف زدیم دیدم بهم نمیاییم گفتم کات کنیم و ...

دوستم‌یارو رو خ دوس داش عاشقش بوووود ولی دوس پسره گیر داده بود بش که بیا باهام دوستمم اش نخورده دهن سوخته شده بود .هرکاری کرد تا عشقش بمونه موند ولی چه موندنی کاش میرفت و نمیموند . سو استفاده  هاشو کرد و یهو گفت فریبا نمیخوامت برووووووووو . هیچ کسی تو زندگیمم نیییس ولی دروغ میگفت نامزد کرد هفته بعدش . 

دوستم‌یارو رو خ دوس داش عاشقش بوووود ولی دوس پسره گیر داده بود بش که بیا باهام دوستمم اش نخورده دهن ...

رابطه ي كامل داشتن؟

خيلي ناراحت شذم😔

لعنت ب اين جور پسرا😔😔

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
به نظ تون اه میگیره ؟؟؟ و فال واقعا راسته این موردسش؟🤔🤔

شك نكن خدا جاي حق نشسته

ي روزي جوابشو ميده

بهش بگو كم فال بگير

از ذهنت پرتش كن بيرون

اينستاشم نرو

شمارشم حذف كن

رابطه ي كامل داشتن؟ خيلي ناراحت شذم😔 لعنت ب اين جور پسرا😔😔

تقریبا اره.

دوستم عکساش 😞 

بهش میگفتم احمق نکن یارو از اون شهر نمیاد این شهر تورو بگیره . کارش تموم بشه برمیگرده شهر خودش .میگفت نه اردلان فرق میکنه.

دوست پسره طوری رفتار کرده بود انگار دوست من ازش خواسته اشنا بشن و ....هرروز بهش پیام میده ولی دوست من عاشق این پسره بود واقعا. چشمی به دوست عشفش نداش

شك نكن خدا جاي حق نشسته ي روزي جوابشو ميده بهش بگو كم فال بگير از ذهنت پرتش كن بيرون اينستاشم نر ...

پاک کرده نامزد کرده دوستم ۲ ماه پیش .

ولی همچنان میگه حق من این نبود 

۴سال گذشته ولی بازم فرامکش نکرده 

میگه میترسم شوهرم بفهمه ابروم بره 

پاک کرده نامزد کرده دوستم ۲ ماه پیش . ولی همچنان میگه حق من این نبود  ۴سال گذشته ولی بازم فرا ...

حق دارع

وحشتناكه اين ك پسره ولش كرذه

خدا صبرش بده

نه پسره چطوري ميخاد بفهمه

بهش بگو فاز نگيرتش خودشو لو بده فقط

حق دارع وحشتناكه اين ك پسره ولش كرذه خدا صبرش بده نه پسره چطوري ميخاد بفهمه بهش بگو فاز نگيرتش خ ...

یادمه بعد جداییش باز دوس پسره اومد سراغش منم گفتم باهاس قرار بزار بگو علاقه ای بش نداری و دوسشو میخواستی ولی حیف که دیر شده بود طرف زن گرفت بود 

اره والا اگ خودش خدابکاری نکنه لو نمیره

یادمه بعد جداییش باز دوس پسره اومد سراغش منم گفتم باهاس قرار بزار بگو علاقه ای بش نداری و دوسشو میخو ...

😔😔😔😔😔😔😔

واقعا نميدونم چي بگم

كاريه ك شده بگو كم ب اين چيزا فكر كنه ك داغون نشه

همه چيو فراموش كنه

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز