2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

250 بازدید | 25 پست

خانوما من امروز رفتم دکترمعاینه م کرد بهم شیاف داد وگف ماه بعدپریودشدی از روزاول تاسوم یه روزشوبیا معاینه ت کنم بعدبهت امپول بدم چون امروز روز7پریودته دیگه دیرشده بعدمن ازش پرسیدم گفتم ک من سیکل قاعدگیم28روزه س بنظرتون کی تخمک گذاریمه واسه اقدام؟گف بنظرمن توباقرص تخمکت ازادمیشه پریودمیشی واقدامم بکنی بی فائده س یعنی باردارنمیشی تا ماه بعدبیای بهت امپول بدم یعنی چی این؟؟تاحالاواسه کسی چنین چیزی پیش اومد؟؟

💖خدایا دخترمو سالم بدستم برسون💟

احتمالا تنبلی تخمدان داریکه دکتر اینو گفته  ولی نا امید نباش اگه دوره هات 28 روزه ات روز 14 تخمک گذاریته 9 و 11 و 13 و 15 و 17 و 19 اقدام کن

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره تخمدان چپم ضعیفه اما راست مشکلی نداره

حالا شما خيلى نرمال اقدام كن خدا رو چه ديدى منم از ماه بعد قرص و آمپول ميده ولى اين ماه بازم اقدام كردم قسمته...

عمر احساست يك زن، ذره ذره با هر كوتاه آمدنى كم ميشود...
حالا شما خيلى نرمال اقدام كن خدا رو چه ديدى منم از ماه بعد قرص و آمپول ميزه ولى اين ماه بازم اقدام ك ...

پناه برخدا اره منم همینوگفتم..گفتم من اقداممومیکنم شایدخداخواست گرفت

💖خدایا دخترمو سالم بدستم برسون💟

واس من هیچی نگفت فقط قرص کلومفین داد و معاینه کرد گفت تخمکات تحریک شده

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
من pco دارم بعد ديشب كه ٢٦ پرى بود پررنگ شد اقدام كردم الان كمرنگ شد بازم امشب اقدام كنم؟

Pciچیه؟؟؟؟ همون فولیکول های ریز پریفرال توی تخمدان ها میشه؟؟؟؟

دخترم بدنیا اومد. برا سلامتی فرشته کوچولوم یه صلوات بفرستید. ممنون.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز