2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 1560 بازدید | 143 پست
آهان کدوم شهر؟ اذیت نمیشی برای جابه جایی؟

نه عزیزم اذیت نمیشم آخه میخوام زیر نظر دکترم باشم شوش دانیال

خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤
عکس دو تا آزمایشمو گذاشتم بالایی که منفی مال دو هفته پیش بود و پایینی که مثبته مال امروزه

خب شاید اون موقع زود رفتی آزمایش

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم اذیت نمیشم آخه میخوام زیر نظر دکترم باشم شوش دانیال

آهان گلم خیلی خوبه

بسلامتی

شوش خونه دارید ؟

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
آهان گلم خیلی خوبه بسلامتی شوش خونه دارید ؟

مرسی عزیزم سلامت باشی نه اونجا خونه نداریم ولی اقوام و دوستان هستن

خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤
مرسی عزیزم سلامت باشی نه اونجا خونه نداریم ولی اقوام و دوستان هستن

آهان گلم بسلامتی

شهر خودتون کجاس؟

میخوای تا ۹ ماهت اونجا بمونی؟

نه عزیزم مسیر زیادی نیست 30 کیلومتره بیست دقیقه راهه

آهان اخه من دزفولم

آخییییی عزیزم چه نزدیکیم من امروز صبح اومدم دزفول پیش دکتر شفیعی آز دادم چون اندیمشک میگه برو جوابشو شنبه بیا ببر 

آخییییی عزیزم چه نزدیکیم من امروز صبح اومدم دزفول پیش دکتر شفیعی آز دادم چون اندیمشک میگه برو جوابشو ...

ازمایشگاه دکتر عصاریانم خوبه

ازمایشگاه دکتر عصاریانم خوبه

تا حالا نرفتم خیابون طالقانی؟ آزمایشگاه دکتر شفیعی هم خیلی خوبه