mamane_mohamad مدیر عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 1423 عنوان بی بی چک مثبت | مشاهده متن کامل بحث + 1560 بازدید | 143 پست سلام دوستان لطفا اونایی که تجربه بی بی چک مثبت داشتن بیان بگن ببینم بی بی چک مثبت در شب معتبره؟؟؟ خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤ 1397/07/25 | 23:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamane_mohamad مدیر استارتر عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 1423 یه صلوات میفرستم برای همه ی خواهرای گلم که به زودی مامان بشن اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤
mamane_mohamad مدیر استارتر عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 1423 مبارکه عزیزم قدمش خیر باشه ان شاءالله صحیح و سالم بیاد تو بغلت مرسی عزیزدلم به زودی شاهد بی بی چک های مثبتتون باشم خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤
mamane_mohamad مدیر استارتر عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 1423 عکس بی بی اومد.مبااااااااارکه💃💃💃💝💝💝💥💥💥💥😍😍😍 مرسی عزیزم فدای همه ی شما خواهرای گلم خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤
mamane_mohamad مدیر استارتر عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 1423 دوستای گلم فردا جواب آزم رو بهتون میگم فداتون فعلا شب همتون بخیر و خوشی خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤
انشرلیی عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 884 ممنون عزیزم.با دل پاکت برام دعا کن،کاش خدا بخاطر فرشته ی کوچولوت بهم نگاه کنه😔😔 ناامید نباش گلم انشالله بزودی زود همونی میشه ک دلت میخاد منم مثل تو توانتظاربودم یروزی😚😚😚 خداجون مراقب نی نی تو دلم باش به خودت میسپارمش😍😍
niloofar_27 عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 21079 فدای تو عزیزم به زودی ان شاءالله نتیجه ی مثبت بی بی چک همتونو ببینم ممنونمدعا کن نی نی تو دلیم دخمل باشه خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
یاردلخواه عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 1430 دوستای گلم فردا جواب آزم رو بهتون میگم فداتون فعلا شب همتون بخیر و خوشی آز دادی؟؟؟؟؟ خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...
mamane_mohamad مدیر استارتر عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 1423 ممنونم دعا کن نی نی تو دلیم دخمل باشه ان شاءالله یه دختر ناز باشه عزیزم من امروز جواب آزم مثبت شده بتام 105 خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤
mamane_mohamad مدیر استارتر عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 1423 آز دادی؟؟؟؟؟ بله عزیزم مثبته ان شاءالله روزی شما خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤
niloofar_27 عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 21079 بله عزیزم مثبته ان شاءالله روزی شما هورااااااا مبارکت باشه😍😍😍رفتی سونو؟هفته چندی؟ خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
mamane_mohamad مدیر استارتر عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 1423 خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤
mamane_mohamad مدیر استارتر عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 1423 هورااااااا مبارکت باشه😍😍😍 رفتی سونو؟ هفته چندی؟ نه سنو نرفتم عزیزم میخوام برم پیش دکتر خودم تو شهر دیگه س همسرم گفت شنبه میریم خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤
niloofar_27 عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 21079 نه سنو نرفتم عزیزم میخوام برم پیش دکتر خودم تو شهر دیگه س همسرم گفت شنبه میریم آهانکدوم شهر؟اذیت نمیشی برای جابه جایی؟ خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
mamane_mohamad مدیر استارتر عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 1423 هورااااااا مبارکت باشه😍😍😍 رفتی سونو؟ هفته چندی؟ عکس دو تا آزمایشمو گذاشتم بالایی که منفی مال دو هفته پیش بود و پایینی که مثبته مال امروزه خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤