2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 1560 بازدید | 143 پست
من پریروز باید پریود میشدم ک نشد،امروز صبح زود بی بی زدگ منفی بود.یعنی میشه باردار باشم و تست نشون ن ...

آره میشه من باید 4/7 پریود میشدم نشدم یه هفته بعدش آز دادم منفی بود تا الان که دو هفته از آز میگذره پریود نشدم بی بی زدم دو خط شد

خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پریروز باید پریود میشدم ک نشد،امروز صبح زود بی بی زدگ منفی بود.یعنی میشه باردار باشم و تست نشون ن ...

اره چون انقد گیرایی بالایی نداره ۳یا۴روزدیگ بزن انشالله دوتاخط پرررنگ بشه عین من 

😍😍😍

خداجون مراقب نی نی تو دلم باش به خودت میسپارمش😍😍
اره عزيزم معتبره  براي منم دعا كن ٤ماهه اقدام كردم امروز دو روز قبل پري از دادم بتا ٢بود دلم م ...

عزیزم هنوز زوده من یه هفته تاخیر آز دادم منفی بود تا الان که 2 هفته از آز گذشته بی بی مثبت شده

خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤
من چند روز پیش رفتم سونو بهم گفت 12 یعنی امیدی هست

همیشه امیدت به خدا باشه مطمئن باش زود نتیجه میگیری عزیزم

فرداصبح اول برو آز بعد رو سونوگرافی ببینیم این کنجد کوچولومون چند وقته تو دل مامانشه ولی مامانش خبر نداره؟

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤