2777
2789
عنوان

ترشح زرد رنگ

2800 بازدید | 13 پست

سلام دوستان گلم من دو ماه پریم منظم شده بود ولی این ماه قرار بود ۶بشم ۱۵روز عقب انداختم و ترشحات سفیدی داشتم خوشحال شدم ترشحم خیلی زیاد بود بعد ا۵روز لکه قهویی اومد بعد پریود شدم که طول کشید الانم بعد پریودم ترشح زرد رنگ بی بو دارم نمیدونم دلیلش چیه هر کی میتونه کمکم کنه

میشه برا سلامتی نی نی جونم صلوات بفرسی (الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تست بی بی زدی؟؟؟منم ترشح زرد داشتم😍

من هفته ۹هستم الان متوجه ترشح زرد خیلی کمرنگ بدون بو شدم یعنی تو بارداری طبیعیه ؟من کلا خیلی ترشح ندارم خیلی کم بود الان یه کم تغییر رنگ داده نگرانم 

فرشته کوچولوی مامان ,پناه قشنگم 26اردیبهشت 98زمینی شد خدا جونم ممنون 😍😍😘😘
من هفته ۹هستم الان متوجه ترشح زرد خیلی کمرنگ بدون بو شدم یعنی تو بارداری طبیعیه ؟من کلا خیلی ترشح ند ...

جووووونم یاد خودم افتادم من از اولش تا ۷ هفته داشتم خیلی هم گریه میکردم میترسیدم ولی طبیعیه نگران نباش

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
جووووونم یاد خودم افتادم من از اولش تا ۷ هفته داشتم خیلی هم گریه میکردم میترسیدم ولی طبیعیه نگران نب ...

ممنون عزیزم یه کم خیالم راحت شد اما حتما باید رفتم پیش دکترم بگم بهش

فرشته کوچولوی مامان ,پناه قشنگم 26اردیبهشت 98زمینی شد خدا جونم ممنون 😍😍😘😘
ممنون عزیزم یه کم خیالم راحت شد اما حتما باید رفتم پیش دکترم بگم بهش

اره بگو بمن گفته بود طبیعیه

من حتی بعده نزدیکی ترشح قهوه ای داشتم هیچی هم مصرف نکردم خودش خوب شد

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

نه بو نداره موقع پریم اصلا دردم نداشتم روزای اولش خیلی کم بود بعد زیاد شد برعکس همیشه

میشه برا سلامتی نی نی جونم صلوات بفرسی (الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)