2777
2789
عنوان

تووخداا بیاین

165 بازدید | 16 پست

بچه ها من ماه پیش سومو دادم دکتر گفت کیست داشتی ترکیده دقیقا یک ماه الان گذشته امروز روز موعد پربودم ببخشید امروز و رفتم دستشویی به تیکه اومد ندیدم چه رنگی بود ازم افتاد دیه ندیدمش با سوزش ادرار شدید باز یک ساعت بعدش احساس کردم به تیکه دیگه میخواهد دفع شه هرچی نشستم نیومد یکم شرمنده ک میگم انگشت کردم داخل واژن به تیکه گرد بزرگ ته واژن حس کردم حالا آمده سر واژنم ولی نماید بیرون دستم که کردم  داخل واژن اندازه طولی خیلی بزرگه کل واژنو گرفته یکم خونریزی هم دارم ولی کم با سوزش آوار شدید حالا نمیدونم  این چیه کسی بوده تجربه کرده باشه خیلی میترسم توروخداا کمکم کنید ببخشید با جزییات گفتم مجبور بودم خواهش میکنم کمک کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط دکتر

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

برو بیمارستان بلوک زایمان. اونجا ماما هست بذار بررسی کنه خدایی نکرده خطرناک نباشه

من یه زخم خورده ام       😢😢😢              از اونی که                کاربریمو قطع کرد‌ ‌‌سر پل صراط یقتو میگیرم لعنتی  😭😭        تیکر بارداری نیست

نگران نباش اگر چیزی باشه میاد بیرون

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

برو دکتر عزیزم خیالت هم راحت میشه

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....