2777
2789
عنوان

حقوق ۲ میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 63 پست

من حقوق شوهرم زیر دو میلیونه 

هیییچچچی پس انداز نداریم 

تازه خیلی هم کم میاریم

گاهی آخر ماه مجبوریم قرض بگیریم

همش میشه قسط و پوشک واسه دو تا بچه و شیرخشک 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دوتومن اگه تهرانی که نه ولی جای دیگه اره میشه من بودم با یه تومن خونه میگذروندم ۲۰۰ لباس باقی پس انداز اگه قسط داری فرق میکنه اما اگه بعد اقسلط و اینل برات میمونه عالیه ک 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

راستی خانما من یه دوستی دارم ک حقوق شوهرش فوقش ماهی ۱۳۰۰ تومنه ... ۲ تابچه داره یکی مدرسه ای ... 

هروقت میرم پیشش همش حساب کتاب میکنه واسم , خرج زندگی ک سرویس بچه و کرایه خونه هم میدن و این چیزا ... و اخرش میگه 

میگه ماهی  حدود  ۲۰۰ یا ۳۰۰ پس انداز میکنه... خودمم نمیدونم چطوری

همیشه بهش فکرمیکنم

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
با دوتومن اگه تهرانی که نه ولی جای دیگه اره میشه من بودم با یه تومن خونه میگذروندم ۲۰۰ لباس باقی پس ...

خونه داریم قسطی هم نمیدیم ن خداروشکر تهران نیستم

چی‌بگم والا😑
راستی خانما من یه دوستی دارم ک حقوق شوهرش فوقش ماهی ۱۳۰۰ تومنه ... ۲ تابچه داره یکی مدرسه ای ...&nbs ...

شاید توی خورد و خوراک کم مصرف میکنه یا پوشاک وگرنه اینجوری امکان نداره ادم تعجب میکنه من خودم توی خورد و خوراک وگوشت واینا اصلا کوتاهی نمیکنم ولی جاریم ۲۰۰ تومن برای یماه ک شوهرش میده ۱۰۰ ذخیره میکنه بشدت خسیس

چی‌بگم والا😑
خونه داریم قسطی هم نمیدیم ن خداروشکر تهران نیستم

من ۱۶۰۰ میگیریم ۱ تومن قسط با ۶۰۰ میگذرونم کمکی هم از هیج خانواده ها نداریم هیچججیییی یارانه هارو پس انداز میکنم مستاجرم هستم دیگه ببین چطور میوه هم همیشه میخرم غصه خوردنز به دل شوهرم نمیذارم 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
میخوام یچیز خوب بگیرم ... میگن قرص خیلی بهتره...  چسب چطوریه?

چسب ب بازو میزنن ولی برا بعضیا میگن اثر نداره بنطرم با یه دکتر مشورت کن یا تاپیک بزن تا بتونن کمکت کنن

چی‌بگم والا😑
شاید توی خورد و خوراک کم مصرف میکنه یا پوشاک وگرنه اینجوری امکان نداره ادم تعجب میکنه من خودم توی خو ...

ماک میگم خونه نیستیم همیشه فریزر پره , چ برسه وقتی خونه باشیم... گوشت و برنج و این چیزا همش چند کیلو میخریم...   میگم تنها خرید روزانه ما وقتی خونه این میوه است و نوشابه و سیب زمینی گوجه 😁وگرنه همچی داریم...  

وقتی کسی کارش ثابت باشه و درآمدش ثابت میدونه خرجش چقدره و حساب کتاب میکنه , ما درآمد ثابت نداریم و خرج ثابت نداریم... واسه این هیچوقت نمیدونم  

چسب ب بازو میزنن ولی برا بعضیا میگن اثر نداره بنطرم با یه دکتر مشورت کن یا تاپیک بزن تا بتونن کمکت ک ...

تاپیک ترک سیگار بزنم 😁😁 اینجا ادم جرات نمیکنه حرف بزنه , فردا  توی یه تاپیک دیگه میگن تو همونی ک شوهرت سیگاری بود 😂😂😂

این مورد چندبار پیش آمده واسم... وای چقدر خندیدم ...حالا کاش درست بگن موضوعو یجوری میگن انگار قاضی  ان و مجرم ک دستم رو شده😁😁😁

من توی چندتا تاپیک درمورد خانواده شوهرم گفتم ک.پیششون هستم و این چیزا و میخوام برم و نمیزارن خب... 

امروز یجای گفتم من خیلی خوشبختم و شوهرم خیلی خوبه و همه اختیار زندگی دست منه

یکی آمد گفت وای توکه گفتی پیش خانواده شوهرتی و اذیتی و این چیزا الان میگی خوشبختی و همچی دست تویه  اگه خوشبخت بودی ک شوهرت به حرفت گوش میداد  و میرفتی از اونجا😁. .. 

گفتم وای من گفتم خانوادش بدن ن خودش , یعنی چون اونا بدن زندگی منو شوهرمم باید داغون باشه و بگم شوهرمم بده  , چ ربطی داره اصلا  ,

اصلا اینجا ی حرفی بزنی ها , یجوری میچرخونشش توی چشم خودت