2777
2789
عنوان

حقوق ۲ میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 63 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شهرکردم

فک کنم تو شهرستانا با دو میلیون بشه پس انداز کرد.ببین خرج غیر واجب نکن شده ماهی چهارصد پونصد و اول ماه بذار کنار فک کن مثلا حقوقتون1500اصلا با همون هزینه هات و مدیریت کن.سر سال میتونی حد اقل پنج میلیون پس انداز کنی

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد

خانما شاید باورتون نشه ما ۲ نفریم , الان باردارم , بیشتر روزام خونه نیستیم ,شوهرم میره چندروز نمیاد ومنم خونه مادرمم  , خونه هم میریم چندروز  و غذا درست میکنم ,خونم همچی داره ها ولی خیلی میمونه چون ما بیشتر بیرونم ولی خرجمون بالاست... 

فقط پول میوه و بنرین و بسته اینترنت و قبض گوشی و این چیزا بالای ۲ تومنه شوهرمم سیگار میکشه متاسفانه که فقط ماهی ۵۰۰ تومن ... دیگ بغیر لباس و این چیزا ک بخریم یا واسه خونه خرید کنیم... خیلی خرج میکنیم نمیدونم چرا... اصلا حساب نمیکنم دقیق ,شاید خیلی بیشتر بشه 

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
کاش شوهرتون میتونست ترک کنه واقعا ۵۰۰ زیاده

تازه من میگم ۵۰۰ , وقتی میره سرکار تا بیاد روزی ۲ پاکت میشکه خب ,میاد خونه من نمیزارم و قر میزنم تا یک پاکت بکشه ,وگرنه اونجوری ۲ برابره هزینه اش

میخوام واسش یچیزی بگیرم ترک کنه , کاشکی بشه

من بفکر پولش نیستم اصلا ,هرنخ سیگار ک میکشه فکرمیکنم میخواد سکته کنه و مریض بشه  خیلی ناراحت میشم

تازه من میگم ۵۰۰ , وقتی میره سرکار تا بیاد روزی ۲ پاکت میشکه خب ,میاد خونه من نمیزارم و قر میز ...

اره میدونم بابای منم هیمنجوریه همیشه وقتی میدیدم سگار میکشه خیلی میترسیدم هنوزم ک بزرگ شدم وقتی میبینم بابام سیگار میکشه قلبم درد میگره ولی ترک نمیکنه

چی‌بگم والا😑
اره میدونم بابای منم هیمنجوریه همیشه وقتی میدیدم سگار میکشه خیلی میترسیدم هنوزم ک بزرگ شدم وقتی میبی ...

شوهرم همش میگ واسم یچیزی بگیر ترک کنم من پشت گوش میندازم همش ولی الان دیگ خیلی فکرم مشغولم کرده  , بچه ک چندماه دیگ بیاد بدنیا خیلی بده ,بخاطراونم شده کاش ترک کنه...