2777
2789
عنوان

حقوق ۲ میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 63 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شهرکردم

فک کنم تو شهرستانا با دو میلیون بشه پس انداز کرد.ببین خرج غیر واجب نکن شده ماهی چهارصد پونصد و اول ماه بذار کنار فک کن مثلا حقوقتون1500اصلا با همون هزینه هات و مدیریت کن.سر سال میتونی حد اقل پنج میلیون پس انداز کنی

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد

خانما شاید باورتون نشه ما ۲ نفریم , الان باردارم , بیشتر روزام خونه نیستیم ,شوهرم میره چندروز نمیاد ومنم خونه مادرمم  , خونه هم میریم چندروز  و غذا درست میکنم ,خونم همچی داره ها ولی خیلی میمونه چون ما بیشتر بیرونم ولی خرجمون بالاست... 

فقط پول میوه و بنرین و بسته اینترنت و قبض گوشی و این چیزا بالای ۲ تومنه شوهرمم سیگار میکشه متاسفانه که فقط ماهی ۵۰۰ تومن ... دیگ بغیر لباس و این چیزا ک بخریم یا واسه خونه خرید کنیم... خیلی خرج میکنیم نمیدونم چرا... اصلا حساب نمیکنم دقیق ,شاید خیلی بیشتر بشه 

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
کاش شوهرتون میتونست ترک کنه واقعا ۵۰۰ زیاده

تازه من میگم ۵۰۰ , وقتی میره سرکار تا بیاد روزی ۲ پاکت میشکه خب ,میاد خونه من نمیزارم و قر میزنم تا یک پاکت بکشه ,وگرنه اونجوری ۲ برابره هزینه اش

میخوام واسش یچیزی بگیرم ترک کنه , کاشکی بشه

من بفکر پولش نیستم اصلا ,هرنخ سیگار ک میکشه فکرمیکنم میخواد سکته کنه و مریض بشه  خیلی ناراحت میشم

تازه من میگم ۵۰۰ , وقتی میره سرکار تا بیاد روزی ۲ پاکت میشکه خب ,میاد خونه من نمیزارم و قر میز ...

اره میدونم بابای منم هیمنجوریه همیشه وقتی میدیدم سگار میکشه خیلی میترسیدم هنوزم ک بزرگ شدم وقتی میبینم بابام سیگار میکشه قلبم درد میگره ولی ترک نمیکنه

چی‌بگم والا😑
اره میدونم بابای منم هیمنجوریه همیشه وقتی میدیدم سگار میکشه خیلی میترسیدم هنوزم ک بزرگ شدم وقتی میبی ...

شوهرم همش میگ واسم یچیزی بگیر ترک کنم من پشت گوش میندازم همش ولی الان دیگ خیلی فکرم مشغولم کرده  , بچه ک چندماه دیگ بیاد بدنیا خیلی بده ,بخاطراونم شده کاش ترک کنه...