سلام خانوما دیابت بارداری ۸ ماهگی باید چند باشه؟من ۳ بار ازمایش دادم اولی ۹۱ هسش بد یک ساعت ۱۹۹ هسش نوشته بالا و بد ۲ ساعت ۸۱ هسش
برای دومی نوشته بالا نگران شدم،میشه بگید باید چند باشه چکار کنم،چی میشه اگ دیابت بارداریمبالا باشه..خیلی نگرانم
خدایا تورو قسم ب جان عزیزت حضرت زهرا س ب همه منتظرا بچه سالم بده دلشون رو شاد کن،خدایا کسی رو منتظر نزار،خدایا خالق ما هسی پس خودت خوشبختی هممون رو تکمیل کن نزار بخاطر بچه کسی دلش بشکنه😢😢😢
خدایا تورو قسم ب جان عزیزت حضرت زهرا س ب همه منتظرا بچه سالم بده دلشون رو شاد کن،خدایا کسی رو منتظر نزار،خدایا خالق ما هسی پس خودت خوشبختی هممون رو تکمیل کن نزار بخاطر بچه کسی دلش بشکنه😢😢😢
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فکر نکنم خیلی بالا باشه احتمالا با متفورمین و کم کذدن کربوهیدرات مشکل حله اکوی قلب جنین دادین؟
ن اکوی قلب ندادم
در کل نگ ان نباش منم آخر ماه هشتم ناشتام 100 بود ولی بقیه تو رنج بود بهم متفورمین داد فقط دکترمم سخت ...
مرسی عزیزم.ممنونم ازت⚘⚘