2777
2789
عنوان

تورو قران کمکم کنید همه مسخرم میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2331 بازدید | 62 پست
بیا منو تو رو باهم بریزن تو مخلوط کن دوتا خوشتیپ مادرشوهر کش از توش در بیایم    

😂😂😂

مرا ببر به زیر گنبد ❤️حسین❤️مرا ببر به آنجا که هرشب، شب آرزوهاست 🌷صل الله علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام🌷بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب  که روزگار بسی فتنه زیر سر دارد🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عاشق وزن ۵۰هستم قدمم ۱۷۰

گلبانو جان قد۱۷۰چطو۵۰میشه عزیزم؟ 

میگمــــــا .....طرف همچیـــن خودش ومیگیــره انگار ترکـــــــــــــــــه😍😁یاشاسین تورک یاشاسین ایران😍👍

بعد ناهار خرمابخور یا بستنی...وعده عذاییتو زیاد کن عصرونه بخور تخمرغ ابپز و یا سیب زمینی ابپز...صبح کره بخور...عدس پلو بخور با گوشت و ماکارونی پرچرب ... احر شبم ی لیوان شیرو پوز بخور اگه معده ت میکشه ...فقط وعده هاتو زیاد کن حتمن

کاربرسال 95 هستم قطعم کردن کاربری قبلیم khبود..برا زودتر مامان شدنم صلوات بفرستین..ممنونم
گلبانو جان قد۱۷۰چطو۵۰میشه عزیزم؟ 

به راحتی 

منم ۱۷۰ قدمه وزنم ۵۶

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
آره  فدا اسیرتم همیشه در مسیرتم😂

وای آقا من تو کف اینم ژینا چرا تو اون تولد موهاش اون طوری بود ؟؟ انگار تف زده بود بهش صافش کرده بود 

بندکفشتم سفت نبند خفه میشم 😂😂

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔

ببین من مجردی 48،متاهلی68،بارداری75،زایمان66،شیردهی62،الان 65 خخخخخخخ

آقا امام زمان عج برا سلامتی شما قرآن میخونم شما هم  درپیشگاه حق برا سلامتی فرزندم دعا کنید به موقع وسالم بدنیا بیاد. قطعا فرزندی که دعای ولی  عصر عج همراهشه هم سالمه هم زیبا.نینی سایتیای عزیز محتاج دعاتونم. 
خیلی لاغرمیشه آخه

من که خودم راضیم 

هیکلمو دوست دارم 

موقع بارداری۸ کیلو اضافه کردم خیلی سنگین شده بودم

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
وای آقا من تو کف اینم ژینا چرا تو اون تولد موهاش اون طوری بود ؟؟ انگار تف زده بود بهش صافش کرده بود& ...

موهاش که دیگه نگو میمیرم رنگ ومدلش 😂ولی تو زمان خودش لاکچری بود😂

الانم مثله چی پشیمونه ک چرا ول کرده شادمهرو 

پنچرتم رفیق خخخخخ

شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند؟!
ببین من مجردی 48،متاهلی68،بارداری75،زایمان66،شیردهی62،الان 65 خخخخخخخ

نه بابا پس چرا من بعد عقدم ۸کیلو کم کردم هیچ مشکلیم نداشتم غیر این کم خونی لامصب😣😣😥😥تازه بعد عروسیم ۳ کیلو دیگه ام کم کردم😐😑😑