2821
2789
عنوان

زایمان زودرس

269 بازدید | 17 پست

پریروز از صب دردم شروع شد هیچی به شوهرم نگفتم بعد از ظهر دردام شدت گرفت فاصلشم کم شد مجبور شدم بگم زنگ زد دکتر گفت کاذبه استراحت کن دراز کشیدم دردام بدتر و فاصلع هاش هر یه ربع شد نشستم رو زمین سرم رو تخت ناله میکردم استرس گرفتم دوباره زنگ زدیم خانمه گفت سر زایمانه اگه گفتن کاذبه پس کاذبه  مهدی گفت بزیم حموم اگه قطع نشد میریم بیمارستان بردم حموم شستم کمرمو ماساژ داد یهو بچه چرخید تو دلم جیغزدم رفتیم بیرون با موهای خیس و چشای پر اشک رفتیم بیمارستان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکترم هنوز نیومده بود بیرون خوابیذم رو تخت تخته کناریم دخترع درد داشت یه پرستار اومد گفت چند هفته ای گفتم تقریبا ۲۹ گفت چند سالته گفتم ۲۰ گفت وای مامان کوچولو بچه یکم لگدزده دیگه طاقت نداره کاذبع پا شو برو خونه گفتم شوهرم بیاد گفتم مهدی درد دارم گفت دکتره الان میاد میبینت بعد یه ربع اومد من زیر عرق شده بودم معاینه کرد گفت وای اینکه چهار سانت باز شده 

گفت سیکل زایمانشه زدم زیر گریه که زووده دوباره دکترو صدا کردن من همینجور های های گریع پرستاره اومد گفت لباساتو عوض کن شوهرم کمک کرد خوابیذم با یه لوله پلاستیکی و یه بسته اومد گذاشت زیر پام منم گریه که زوده بعد ده دقیقه دکترع برگشت گفت برو سونو اول برندم سونو گفتن زودع بزا زایمان خوشحال شدم اومدم تو بخش بهم امپول زدن سیکلو متوقف کردن 

بهم استراحت مطلق داد چندتا امپول از یه طرف خوشحال بودم از یه طرف ناراحت که اینهمه الکی درد کشیدم دکتره بعدش گفت تو رو که من دیروز دیدم خوب بودی گفتم نه من یه هفته پیش اومدم پیشتون دلم میخواست بکشمش دکترتونو درست انتخاب کنین دکترایی که معروفن سرشون شلوغه 

خداروشکر بخیر گدشت..دکترایی که سرشون شلوغه هم تو مطب خیلی اذیت میشه آدم هم بخاطر شناختی که از مریض نداره مریض احساس آرامش نداره،دکتر من اونقدر بامریضاش صمیمیه خیلیارو با اسم کوچیک میشناسه و حتی خونوادههاشون،کلی کنارش آروم میشم

بالاخره دهانه ی رحمت باز شده بود یا نه؟  اگه 4 سانت باز شده باشه احتمال اینکه زود زایمان کنی ه ...

اره بهم گفتن زودتر زایمان میکنی به هر حال بهم امپول زدن گفتن باید شش بچه شکل بگیره تا جایی که ممکنه بایذ نگهش دارم

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز