2777
2789
عنوان

چجوری تو دانشگاه دوست پیدا کنم

3875 بازدید | 25 پست

من العان وارد دوره ی ارشد شدم چیزی که ناراحتم کرده اینه که دلم‌ برای دوره ی کارشناسیم خیلی تنگ شده تو دانشگاه قبلیم همیشه دور و برم‌ شلوغ بود یکی از صمیمی‌ترین دوستای زندگیم‌ رو تو دانشگاه پیدا کرده بودم یادم نمیاد چجوری دقیقا دوست پیدا میکردم معمولا اونا سمت من میومدن ولی حالا اونارو تو دانشگاه جدیدم ندارم یک ماه از سال تحصیلی گذشته و من همش تنهام خیلی همکلاسیام یخن من چجوری دوست پیدا کنم شما چجوری تو یه مکان جدید دوست پیدا میکنید احساس میکنم تواناییه دوست پیدا کردنم رو از دست دادم تو باشگاه هم میرم انتظار داشتم دوست جدید پیدا کنم ولی یکم خجالتیم اینو تازه فهمیدم همیشه چون دوستام باهام بودن این بعد خودمو یادم رفته بود نمیتونم خودمو تو یه جمع قاطی کنم

سر صحبتو باز کن عزیزم منتظر نشین بقیه بیان سمتت مثلا با کناریت راجع به استاد یا الون درس حرف بزن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعارفش کن ببرش کافه تریا به خرج خودش

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲

روز اول ارشد کنار یه دختر گل نشستم 

سلام دادم بهش،لبخند زدم

راجع به استاد و ..ازش پرسیدم

بعد چند نفر اضافه شدن

همین پروسه ادامه پیدا کرد

ظهر با هم رفتیم نهار

و الان بعد ۵ سال دوستای خوبی هستیم

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

اول بشناس بعد با سلام و چندتتا سوال باهم سر صحبت را باز میکنی کم کم از خودت میگی و اونم از خودش میگه لعدم اگر ازش خوشت اومد  بهم  شماره میدین حرف میزنین میرین میاین منم مثل شمام چون له نظرم بدون دوست بودن بهتر از با دوست بد بودنه 

تو با خدای خود انداز کار و دلخوشدار که رحم اگر نکند مدعی خدا بکند

من هرجا میرم با خودم عهد میکنم با کسی هم صحبت نشم به کسی لبخند نزنم‌تو صورت کسی نگاه نکنم تا کسی نخواسته باشه بهم نزدیک بشه 

از بس که از موجودی به اسم دوست ازار دیدم ازش فراری ام 

متاسفانه باز هم یسری همش به ادم میچسبن

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
این خیلی بهاش سنگینه .برای یه دوست شدن و اینهمه خرج    

😆😆😆دیگه دیگه 

در درجه اول باید فداکاری کنیم

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲
من هرجا میرم با خودم عهد میکنم با کسی هم صحبت نشم به کسی لبخند نزنم‌تو صورت کسی نگاه نکنم تا کسی نخو ...

چه حیف که دوستان  خوبی نداشتی

واقعا دوست خوب نعمته

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
سر صحبتو باز کن عزیزم منتظر نشین بقیه بیان سمتت مثلا با کناریت راجع به استاد یا الون درس حرف بزن

حرف میزنم ولی انگار ادم اهنین فقط خیلی خشک جواب میدن دیگه هیچی نمیگن

چه حیف که دوستان  خوبی نداشتی واقعا دوست خوب نعمته

متاسفم واسه اون چیزی که دردرون من بوده و باعث شده ادمهای فرصت طلب و نمک نشناس جذبم بشن امیدوارم خداوند منو بخاطر هر چیزی که باعث این مسیله شده ببخشه و انسانهای سالم را از  این به بعد سر راهم و کنارم قرار بده ممنونم ازش چون میدونم منو میبخشه و کمکم میکنه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
روز اول ارشد کنار یه دختر گل نشستم  سلام دادم بهش،لبخند زدم راجع به استاد و ..ازش پرسیدم بعد ...

چه خوب اخه همکلاسیام مهمه کیا باشن منم دوره ی کارشناشی خیلی همکلاسیام باحال بودن

حرف میزنم ولی انگار ادم اهنین فقط خیلی خشک جواب میدن دیگه هیچی نمیگن

اووف پس از این مغروران  نمیدونم والا

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏