2821
2789
من کردم. ولی مشکل خاصی نداشتم

هزينش چقد شد چجوريه عملش

كودكي از خدا پرسيد اگر سرنوشتمون از قبل نوشته شده پس چرا ارزو كنيم خدا لبخندي زد و گفت شايد تو چند تا ورقش نوشته باشم هر چي ارزو كنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جراحی لاپاروسکوپی?اگه منطورت جراحیه من انجام دادم 

اللّهمَّ ارزُِِقنا اَولاداً سالماً و صالحاً فی الجسم وَالرُّوح لَیسَ فی خَلقِهِِم زیادۀٌ و لا نُقصانٌ ..فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین

خیلی راحته سه تا سوراخ برای من بود فرداشم مرخصم کردن تو بیمارستان خصوصی حدود ۵ تومن که بیشترشو بیمه داد

اللّهمَّ ارزُِِقنا اَولاداً سالماً و صالحاً فی الجسم وَالرُّوح لَیسَ فی خَلقِهِِم زیادۀٌ و لا نُقصانٌ ..فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین

من ی پسرسیزده ماهه دارم ولی میترسم بعدا اگربچه بخوام نشه شیش ماهه قرص ال دی مصرف میکنم ولی دیروز که رفتم سونوگف بدترشده😢

میشه برای نیت قلبیم یه صلوات بفرستی دوستم؟

منم با بچه دوساله عمل کردم تخمدان چپ هیچ مشکلی نیس الانم بعد سه ماه باردارم خخخ نترس

من تو بیمارستان دولتی بودم سه ماه پیش هزینش ۵۰۰ تومن شد ولی خوب من دکترم اونجا فقط بودش چهارتا عمل هم زمان داشتم که ۳ تومن شد ولی لاپراش ۵۰۰ بود 

خداروشکر رسیدگیشون عالی بود ۴روزم بستری بودم

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
2823
2791
2779
2792