2777
2789
عنوان

mother شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 50 پست

Mother in law😘😍

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ای کاش یبار مادرشوهر من ازم میپرسید چته اصلا.اگه پرسیده براش مهمه ک پرسیده لابد.شمام محترمانه دلیتو ...

صبح باهم تنها بودیم نتونستم حرف بزنم...الانم خونه نیست منتظرم بیاد..ولی میترسم ببینمش باز لال بشم..معذرت خواهی خیلی سخته

خوشبختی، فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر است.
برو روبوسی کن باهاش بگو شما بزرگتری ببخشید ، نمی‌خواستم اینجوری بشه، نفهمیدم چی شد و چرا اینا رو گفت ...

مرسی خوب بود

نمیدونم چجوری بگم باورشون بشه مشکلم دخترش نیست مشکلم خونه شونه

چرا تلاش داری باورت کنن یا ناراحت نشن از دستت.من همیشه ناراحتم کردن و من کوتاه اومدم و من  رفتم واسه عذر خواهی و فقط خودم و بی ارزش کردم و بس. اما دیگه اینجوری نیستم و خودم و درست کردم.مگه کین اونا که بخوان آدم و باور کنن دوست نداشتی بری اونجا زندگی کنی و نرفتی به کسی ربطی نداره که بخوای توضیح بدی .من اشتباه تورو کردم و دیره آلآن اما باز درست کردم خودمو .

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤
چه رک بهت گفته کارت سخت شدها

اره.. منم خیلی غد حرف زدم..اون دستاش میلرزید از عصبانیت...دوسال نامزدی چیزی ازم ندیدن

من اینطور موقع ها مستقیم عذر خواهی نمیکنم.یه کادوی کوچیک مثلا یه روسری میگیرم مثلا یه وقت رفتم خونشون میگم برات خریدم.اصلا هم درباره اون موصوع صحبت نمیکنم.

البته من قبلا اگه اشتباه میکردم یا حتی نمیکردم مستقیم عذر خواهی میکردم از فامیل شوهر.اما دیدم واقعا ظرفیت و جنبه ندارن دیگه پشت گوششونو ببینن عذر خواهی ببینن.

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
2790
2778
2791
2779
2792