2777
2789
عنوان

دوستم از دست رفته

1095 بازدید | 41 پست

من زمان مجردیم یه همسایه داشتیم خونه بابام اینا پایین اینا بودن بعد دخترش همسن من بود رفتو امد داشتیم باهم اینا خانوادشون کلا خیلی مشکل داشت باباش قاچاق چی بود و چند بار گرفته بودنش با پارتی ازاد شده بود تااینکه برادرشم اومد اینکارو بکنه اونم گرفتن الان زندانه باباهه هم فراریه بعد مادرشونم بیکاره با شیشتا بچه دوستم همون زمان نامزد داشت خیلی دوسش داشت ولی نامزدش همش بهش خیانت میکرد کلا هرروز با یه دختر بود با کل دوستایه مدرسه ی دوستم دوست شده بود باهاشون رابطه برقرار کرده بود هرچی ما میگفتیم از این دل بکن این میگفت نه من دوستش دارم اینا............ 

برای چراغ همسایه ات نور ارزو کن🌟بی شک حوالیت روشن تر خواهد شد. 

خوب

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدامیشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب?

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

خب خب خبا شروع میشه😁

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

یبار من کلاس بودم خواهرم زنگ زد ک بدو بیا زهرارو بردن بیمارستان منم گفتم یاخدا چی شده این دختر وقتی رسیدم خونه دیدم با نامزدش دعواش شده بود خانوادش طرف نانزده رو گرفته بودن درحالی واقعا داشت به زهرا دوستم ظلم میکرد بازیش میداد اونم رفته بود تو حموم رگشو به طرز خییییلی وحشتناکی زده بود بردنش بیمارستان منم زود رفتم ببینم چی شد یکی خابوندم تو گوشش از بس پیش خودم گفتم چقد این اخمقه... 

بماند ک تو بیمارستان اول قبولش نمیکردن چون خودکشی کرده بود با کلی اصرار و تمنا قبولش کرد... 

خب.بعدش.چی.شد#  

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!

لایک

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!

سه روز کامل من تو بیمارستان کنارش بودم حتی کسی نیومد ببینه این چش شده فقط زنگ میزدن حالشو میپرسیدن حتی مادرشم نمیومد درگیر کارای خودش بود... 

چقد نصیحتش میکردم ولی حرف گوش نمیداد میگفت دوسش دارم گفته نمیخوامت وسیله هامو میام میبرم از خونتون قرانم ک اوردیم میزاریم مسجد تموم شه همه چی... اخه نامزدش شک کرده بود ک این با یکی از دوستاش دوست شده