2777
2789
عنوان

نظرخواهی

90 بازدید | 13 پست

سلام دوستان.ما تازه خونه خریدیم سینک خیلی بد بود.برداشتیم یکی دیگه بزاریم.الان بین سینک توکار و روکار شک دارم.کسانی که سینک توکار دارند لطفا بگن که راضی هستن یا نه؟عیوب و مزیتاش بگن.مرسی

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ما سینک مون تو کار بود موقع عوض کردن کابینت ها اونم رو کار کردم.

تو کار جدیدتره ولی خیلی کوچیک و مزخرفه 

راحت شدم عوض کردم قبلا از ظرف شستن غصه م میگرفت یا مهمون میومد دونفر راحت نمی تونستن وایسن بشورن اما الان خیلی خوب شده

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 
میشه گفت فرقی ندارن،اگه کابینت تو کار می خوره،تو کار بگیرین اگه نه رو کار!من هر دوشم داشتم.مهم جنسشه ...

متوجه نمیشم که کابینت توکار میخوره یعنی چی؟میشه لطفا توضیح بدی.یعنی همه کابینتا نمیشه؟

متوجه نمیشم که کابینت توکار میخوره یعنی چی؟میشه لطفا توضیح بدی.یعنی همه کابینتا نمیشه؟

اگه کابینت تازه قراره بسازن برای کابینت کار فرقی نداره چی بزاره  اما از قبل اگه سینک تو کار زده شده بوده موقع عوض کردن هم باید سینک تو کار همون سایز قبلی بزنی

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 
اگه کابینت تازه قراره بسازن برای کابینت کار فرقی نداره اما از قبل اگه تو کار زده شده بوده موقع عوض ک ...

نه کابینتا هستن از قبل فقط سینکو برداشتیم.سینک قبلا روکار بوده

نه دیگه،خب کابینت هات چطورین؟اگه سینک قبلی تو کار بوده،الان هم باید توکار بخرین.مگه اینکه خودتون بخواین کابینت کنین،که در این صورت هم همه توکار می زنن.رو کار بیشتر برای جاییه که فقط یه سینک لازم دارن،مث آبدار خونه سازمانی جایی..

نه دیگه،خب کابینت هات چطورین؟اگه سینک قبلی تو کار بوده،الان هم باید توکار بخرین.مگه اینکه خودتون بخو ...

کابینتا از قبل هست.قبلش سینک روکار بوده